Omelett eller eggepanne - kjært barn har mange navn. Denne er ekstra kjær siden den er så lett å lage og ikke minst smaker den veldig godt.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Omelett eller eggepanne - kjært barn har mange navn. Denne er ekstra kjær siden den er så lett å lage og ikke minst smaker den veldig godt.
Gjør som i Spania. Ha øl i bondeomeletten. Vi kan love deg at den vil smake fortreffelig.
Blåskjell kan varieres i det uendelige til tross for at grunnprinsippet er det samme. Her lager vi de kremet og har spinat til. Følg den enkle oppskriften du finner her.
En alternativ måte å bruke roastbiff på og en deilig salat som alle vil like. Perfekt restemat.
Her har vi servert gulrotstuing til grillede kyllinglår. Du kan gled deg.
Den indiske spesialiteten Tandoori-kylling kan enkelt lages i stekeovnen eller på grillen. Følg oppskriften og du får en herlig rett.
Vi får ikke nok av kanelboller - når du lager dem som et brytebrød - rekker deigen til flere.
Denne oppskriften med skinkebiff av svinekjøtt er både fruktig og hot. Det skyldes smak av sødmefylt frukt og skarpe toner av chili. Den kan også lages på grillen.
Det er på tide at alle skjønner at også honningbakte gulrøtter, hvit asparges, rosenkål og purreløk trives over glødende kull.
Skinkebiff egner seg ypperlig på grillen. Legg grønnsakene i pakker av alufolie, og du kan servere et meget velsmakende og spennende måltid.
Lekrere smørbrød enn dette med grillet flyndre skal godt gjøres å lage. Oppskriften gir deg en pangstart for flyndre på kjøkkenet, og en smak du vil ha flere ganger.
Iskake med solbærsorbet, karamellis og smuldrepai er et vinnende konsept. Paideig som bunn, et lag karamellis og avslutningsvis solbærsorbet.
Klissete kakebunn med en syrlig kremet glasur er et perfekt innslag på kakebordet - eller til ettermiddagskaffen.
Her har du oppskriften på en salat som kommer til å gi deg minner om Hellas som du og dine vil sette stor pris på.
I denne oppskriften kombineres noen av sesongens beste grønnsaker med den allestedsnærværende torsken. Prøv posjert torsk med pepperrot, dillvinagrette, sprø løk & potetchips
Gjør kotelettene ekstra gode med rødløksmarmelade. Surkålen må altså vike for mer raffinert tilbehør.
En nydelig kake som kombinerer de beste ingredienser og er vel verd den ekstra innsatsen.
Pannacotta er manges favoritt-dessert, med hvit sjokolade blant ingrediensene og marinerte jordbær på toppen smaker den himmelsk.
En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.
Når du pensler fileten med chiliblandingen og lager en eksotisk mangosaus, da får du applaus.
Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.