Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene av en deillig pizzta ta deg til enda rausere strøk.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene av en deillig pizzta ta deg til enda rausere strøk.
En lettlaget risotto som lar deg bruke opp både rekerester og rekeskallene.
Sommerkålen smaker fantastisk rå i en salat med en dressing som her. Matchet med bulgur, solmodne tomater og eventuelt litt spekemat, er middagen fullverdig.
Dette må være verdens enkleste og deiligste pastasaus! Hele solmodne tomater og fetaost bakes i ovnen med olivenolje for en enkel, fyldig og smaksrik pastasaus.
Smuldrepai er en rask måte å lage en deilig dessert av sommerens frukter, som her kirsebær eller moreller.
Det finnes knapt enklere desserter enn smuldrepai. Her har vi kombinert rabarbra og jordbær som er en perfekt match med vaniljeiskrem på varme sommerkvelder
Rips passer perfekt i en lettlaget smuldrepai. Deilig som dessert med iskrem, pisket krem eller vaniljesaus.
Når noe kommer fra Provence, heter det provencale. Det er inspirasjonen til denne superenkle og smaksrike grillretten.
Blåskjell står ofte på menyen om sommeren, og denne varianten er en skikkelig lekkerbisken.
Skinkebiff med disse deilige grønnsakene må du prøve. Vi lover deg at du helt sikkert vil lage retten flere ganger.
Denne dressingen som opprinnelig tok av på sosiale medier i en kålsalat, smaker fortreffelig og er utrolig fleksibel - en selvfølge på en hver salatbuffet og koldtbord.
En lettlaget og smakfull kombinasjon av blansjert hjertesalat og den populære Green Goddess-dressing en. Bakte beter gir sødmefylt kontrast.
Har du sansen for det litt hotte, skal du lage denne retten. Chilimarinaden og gul paprikasaus sørger for det.
Nå må du fyre opp grillen og unne deg selv og familien et herlig biffmåltid. Følg oppskriften og få en ny måte å lage tilbehøret til.
Lage et lite rede med pommes frites og saus og stuing. Der skal biffen få sin plass når du legger den på tallerkenen.
Om du bare rekker å marinere kyllingen 15 minutter før grilling/steking, gjør det stor nytte for smaken
Har du steinsopp, er dette en deilig rett du absolutt bør prøve.
Den indiske risretten biryani lages som regel med kjøtt, men her er det røykt kolje som får æren.
Denne enkle retten lager du kjapt og med et superdeilig resultat. Du kan bytte ut skinken med laks hvis du foretrekker det.
Denne kombinasjonen fra grillen blir garantert suksess.
Råkost er kjapt å lage. Du kan lage den av bare gulrøtter eller blande inn revne rødbeter.