Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
En lekker sitronostekake med mangocurd og pistasjebunn. Kombinasjonen av seig og sprø pistasjebunn med kremet mangocurd og frisk, syrlig sitronsmak gjør denne kaken til en innertier.
Kombinasjonen av deilige grønne ingredienser og skalldyr er knallgod. Du trenger bare litt brød ved siden av. Her er oppskriften.
Franske bokhvetepannekaker eller Galettes som de kalles i Frankrike er like godt til frokost som til lunsj eller en lettere middag. En luksuriøs start på dagen som er enkel å lage til mange.
Her har du en klassisk oppskrift på bacalao som smaker fortreffelig. Enkelt å få til og garanterer deg suksess rund middagsbordet.
Riktignok må du vente en time før du kan servere denne italienske suppen, men den lager seg selv. Den er både mettende og smaksrik.
Dette brytebrødet er perfekt som en snack ved siden av spekeskinke eller som tilbehør til en grønnsakssuppe.
Causa er en potetrett som tradisjonelt serveres som to lag med potetpure med fisk, avocado og majones i mellom. Her er en annen variant.
Enklere enn dette kan det ikke bli å lage sin egen veganske parmesan.
Få ting er så sensuelt og deilig som østers. Denne ekstra luksuriøse oppskriften kombiner østersens delikate smak av friskt hav og mineraler med sødmefylt vinterrabarbra og frisk salt lodderogn. Dette er pur nytelse.