En enkel jordskokksuppe blir lett mer raffinert med stekt kamskjell og østers.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
En enkel jordskokksuppe blir lett mer raffinert med stekt kamskjell og østers.
Seafood chowder er en tykk skalldyrsuppe med både blåskjell, hvit fisk og reker.
En pannekake kan sjelden bli friskere enn dette. Stappfull av urter og salt fra røkt kolje gjør dette til en vårlig delikat variant av pannekaken
Blåskjell er en sikker vinneren om sommeren. Inviter til denne deilige blåskjellgryten med dill og paprika.
Den russiske rødbetesuppen borsjtj er en skikkelig smaksbombe. Prøv den med rømme og piroger.
Her i landet tenker vi gjerne sukker og syltetøy når noen sier pannekaker. I mange andre land er grove pannekaker med fyll av det vanlige slaget. Da blir de et godt middagdansmåltid.
Sunn tilnærming til pannekaken slår alltid an på lørdagslunsjen
Gresskarsuppe hører høsten til. Prøv denne nydelige varianten.
Lag en burger som er litt annerledes med inspirasjon fra Hellas.
Lag en saftig burger med soppstuing, bacon og tyttebær. Av denne smaker det virkelig hyttetur.
Hamburgeren er ikke av fransk opprinnelse, men det trenger ikke å sette en stopper for at man lar seg inspirere til å sette en fransk spiss på smaken.
En stor, mettende og smaksrik burger passer som hånd i hanske for en sulten jeger eller andre som "bare" har lyst på en burger.
Hvem sier nei til en hjemmelaget burger som du lager på 10 minutter. Her er grunnoppskriften. Så er det opp til hva du vil ha mellom brugerbrødene. Tomater, ananas, salatblader og gjerne agurker gjør opplevelsen enda saftigere.
Disse matmuffinsene er kjempegode til kveldsmat eller ved siden av gryteretter eller suppe.
Denne oppskriften er kreert av Jean-Christophe Novelli - Maison Novelli i London.