Dette er en klassisk kyllingoppskrift du bare må prøve, for har du først smakt den, er du solgt, de 40 hvitløksfeddene til tross.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Dette er en klassisk kyllingoppskrift du bare må prøve, for har du først smakt den, er du solgt, de 40 hvitløksfeddene til tross.
Denne kaken smelter i munnen og bare ber om å bli spist opp.
Denne mettende vegetaroppskriften er fin for å bruke opp tørt brød.
Orecchiette betyr "små ører" på italiensk og beskriver utseende til denne pastatypen. Kombinert med få og smaksrike ingredienser er dette en herlig rett fra det sør-italienske kjøkkenet.
Pavlova er en festkakefavoritt som kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det særlig sitronkremen som gjør susen.
Ribba smaker nesten bedre dagen derpå når den blir glasert i deilige asiatiske smaker og pakket inn i myke bao buns som er luftige, hvite boller av søtlig hvetegjærdeig.
Liker du den klassiske Pavlovaen med deilig krem og friske bær best Her er oppskriften den i ekstra stor størrelse. Det er perfekt når du skal servere til mange.
I Bologna lages retten selvsagt ikke av kjedelig kjøttdeig fra supern og en boks med tomatpuré, men av en rekke ingredienser som får lov til å godgjøre seg en stund før den serveres som en dam midt i en ring av pasta, helst av typen tagliatelle.
Når lammekjøtt får godgjøre seg med smaksrike grønnsaker i ovnen eller gryte, da blir det suksess.
Kypriotisk påskebrød, eller soureki, er navnet på det tradisjonelle søte påskebrødet som bakes i Hellas. Her er oppskriften.
Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Denne oppskriften med ishavsrøye tar litt tid, men den lager seg nesten helt selv i ovnen ved lav temperatur.
Har du akkurat plukket kantarell eller har de i fryseren kan du lage en fantastisk sopp-pai. Følg bare vår enkle oppskrift og du har et herlig måltid foran deg på bordet.
Deilig brød som nesten er en rett i seg selv. Passer veldig godt til turmat, eller som tilbehør til grillmat, spekemat eller pasta.
Rødbetesuppen borsjtsj eller borscht stammer fra Ukraina, men lages over hele Øst-Europa. Den kan lages med og uten kjøtt, som her med lam.
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.