Slik tilbereder du lutefisk med klassisk tilbehør som ertestuing, bacon og gode poteter som de fra Ringerike.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Slik tilbereder du lutefisk med klassisk tilbehør som ertestuing, bacon og gode poteter som de fra Ringerike.
I Spania lages lapskaus med en litt annen vri enn de den vi er vant med her hjemme.
Kyllingfrikasse er ekstra deilig og lunt når vintermånedene er her. Her er varianten du lager fra bunn av som imponerer matfølget ditt.
Denne ramensuppen passer uansett sesong, men er ekstra deilig nå på høsten. Etter at du har smakt denne for første gang vil du få vann i munnen når du tenker på den igjen.
Her kan du også bruke hele kyllingen for å få mat til flere
Fårikålen kommer i mange forskjellige varianter. Her er oppskriften på den de helst spiser i Troms. Nemlig kjøttmølja.
Slik vil de ha fårikålen i Rogaland. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
Slik lager de fårikålen i Oppland. Den oppskriften må du prøve.
Denne tradisjonelle tyrkiske lammegryten med masse grønnsaker er enkel å tilberede, og steker ferdig i ovnen mens du gjør andre ting.
I italienske menyer heter denne retten zuppa di fagioli. Vi kan love deg at den smaker fantastisk godt.
Skinkebiff egner seg ypperlig på grillen. Legg grønnsakene i pakker av alufolie, og du kan servere et meget velsmakende og spennende måltid.
Denne kyllingretten er proppfull av smaker. Derfor trenger du bare godt brød ved siden av.
Litt grovt mel og blåbær eller solbær oppveier at bollene er søte. Da kan du unne deg en til. Med havregryn blir de enda saftigere og mer mettende.
Vart opp med et skikkelig festmåltid med saftig pepperbiff og bakt potet. Selv om alt lages fra bunnen av, er denne oppskriften lettlaget.
Rabarbra og jordbær passer herlig sammen. Her har du oppskriften på en enkel og rimelig dessert som alle vil sette stor pris på.
Dette greske påskebrødet er syrlig, og er et spennende brød som passer godt til påskefrokosten.
En fargerik kake med tilsvarene deilig fyll.
Denne pai-kombinasjonen sikrer masse smak og god metning.