Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Her er Mario Vasquez. Finalist og senere vinner i oppskriftkonkurranse med kveite.
En skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og herlig smøraktig, og passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.
Du kan unne deg piroger til kveldskos, Enkelt å ha med seg på tur, og som nistemat. Du kan like gjerne bruke reinsdyrskav, lammeskav eller helt vanlig kjøttdeig.
Piroger er russernes svar på pizza eller samosa. De kan fylles med det meste. I denne oppskriften er det lettlaget kjøttfyll. Har du ikke tid å vente på at deigen heves, kan du bruke ferdigdeig fra butikken. Det blir ikke helt det samme, men fyllet gjør susen.
Tyttebær er altfor lite brukt, gitt denne bærtypens gode egenskaper. De er ikke så gode å spise naturell, men med litt sukker, skjer underverker. I denne desserten møter de syrlig gresk yoghurt som er rundet av med honning. En frisk og god avslutning på et godt måltid.
Denne Panna Cottaen tar det litt tid å lage. Det kommer du ikke til å angre på.
Røsti passer til både kjøtt og fisk. Men du kan også servere den som egen smårett.
Lag denne supre paellaen, og vi kan garantere at du ikke vil angre. Den inneholder så mye godt at du nesten kommer til å forspise deg. I alle fall kommer du til å lage den minst en gang til
Svinefilet er noe alle liker. Med rikelig med chili blir retten enda mer spennende. Lager du barbequesaus selv topper du måltidet.
Svinekjøtt egner seg ypperlig til grilling. Her får du en oppskrift med aprikos som setter en ekstra smak på måltidet og en deilig saus. Ved siden av skal du servere couscous.
Grillmat hører sommeren til, og denne retten med svinemedaljonger er perfekt på travle dager så rask som den er å tilberede.
Drøm deg vekk til sol, varme og lukten av nye smaker, ved å gi den klassiske tacoen en ny vri. Bytt ut kjøttet med fisk, tilsett litt nye typer krydder og tilbehør .
Du kan grille skjell og overraske alle. Det er morsommere enn å tilberede dem på ovnen. Denne oppskriften kan du også ta med deg i fjæra. Her er oppskriften.
Norske kamskjell regnes blant verdens. I denne retten skal de på grillen og serveres med en deilig salsa.
Når du marinerer laksen blir den enda bedre etter å ha besøkt grillen. Du skal også lage hvitløksmos og bake gulerøtter. Alt klarer du på 20 minutter.
Et grillspyd med sjømat og grønnsaker er en sikker vinner på grillfesten midtsommers.
Gjør noe nytt med rekene. Du skal pakke de i folie etter å ha marinerte, de og så skal de på grillen. Ferdig på 10 minutter.