Disse minibløtkakene egner seg selvfølgelig godt som dessert, og de vil friske opp et hvert koldtbord.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Disse minibløtkakene egner seg selvfølgelig godt som dessert, og de vil friske opp et hvert koldtbord.
Den søritalienske chilipølsen nduja setter sitt særpreg på denne torskeretten.
På samme måte som flesk og duppe er innlandets hverdagskost, er torsk med flesk og poteter, kystfolkets. Denne oppgraderte utgaven er så god at den kan serveres som enten hovedrett, smårett eller forrett.
Merluza en salsa verde heter denne retten på originalspråket som er spansk.
Panetter eller kroketter er reneste snacksen, og en ypperlig måte å bruke restene etter en fiskemiddag på. Her har vi gitt dem en indisk vri som du garantert vil like.
Løksuppe er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Denne oppskriften fikser du uten alt for mange ingredienser.
Det er veldig enkelt å lage denne smakfulle og fargerike suppen. Du skal servere den rykende varm med rømme.
Det er enkelt å lage en deilig tomatsuppe. Du kan ha egg i eller eksempelvis små kjøttboller.
Denne gryten er både rik på smak og næring, og vil passe godt på middagsbordet.
Høns er noe som brukes for sjelden, og dette er din anledning til å prøve en hjertevarmende hønsesuppe.
Disse krabbekakene smaker deilig også fordi du skal ha med laks- og torskefilet.
Riktig nok tar litt tid å koke høns.Til gjengjeld får du mye god kraft. Den er det super å lage suppe på. I denne oppskriften bruker du moste grønnsaker som jevner suppen.
Dette er en suppe du helt sikkert kommer til å lage flere ganger. Den deilige smaken av hønsekjøttet vil du aldri glemme.
Her har du en enkel oppskrift på jordskokksuppe som smaker herlig. Suppen kan lages på forhånd og varmes opp før servering.