Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt. Når du på forhånd marinerer den blir det et festmåltid.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt. Når du på forhånd marinerer den blir det et festmåltid.
Det finnes knapt den ting du ikke kan pakke inn i en tortilla. Her er en grillet versjon med biff, geitost, paprika og portobellosopp.
Tynne skiver av biffkjøtt i en marinade med lime og asiatisk fiskesaus gir kjøttet en spennende og eksotisk smak. Egner seg både til å steke i stekepanne og på grill.
Alt i ett. Biff, poteter og grønnsaker - og vips så har du en god middag. Litt smeltet ost på toppen blir prikken over i’en.
Slik griller du en ytrefielt og slik baker du grønnsøker i folie.
Denne menyen er komponert av Tom Victor Gausdal, som ble sølvmedaljevinner Bocuse d'Or 2005.
Denne burgeren med smak av varmere strøk er skikkelig retro. Lag den på en ny måte og du får grillet hawaiiburger. Enkel oppskrift.
Med enkle grep kan du gjøre en tradisjonell rett om til noe nytt og spennende. Prøv de tradisjonelle kjøttbollene med masse godt krydder og kremet potetpuré.