Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
For mange er juletorsken en nødvendighet, om ikke på selve julaften så i hvert fall dagene før.
Basilikum og torsk er en himmelsk smakskombinasjon. Lettlaget er den også.
Dette er en fromasj som ser ut som en sufflé. Den lages i en stor eller flere små ildfaste former. Og smaker herlig
Suffle er en klassisk fransk rett som kan være enten salt eller søt. Syrlig frukt er ekstra vellykket i en eggerett som denne. Og den luftige konsistensen gjør at desserten passer ekstra godt som dessert også etter et større måltid.
Lag en spiselig adventskrans! Ordet advent kommer fra latinske Adventus og betyr ankomst. Skikken med å tenne et lys de fire siste søndagene før julaften spores helt tilbake til 1800-tallet.
Ají er enkel å lage og det er få faste normer. “Alle” i land som Colombia og Ecuador har sin egen oppskrift.
Eplekake elsker vi alle. Denne oppskriften er lett å følge og smaken suveren.
Med rask eplekompott og sitronkrem er denne pannekakedesserten gjennomførbar også midt i uka. Om pannekaker og krem høres mektig ut, vil du bli overrasket over hvor frisk denne desserten er.
Ræsprisk minner sterkt om röstipoteter på norsk vis og er en delikat måte å få brukt opp potene sine på
En rask og enkel udon-suppe med herlig asiatiske smaker får du oppskriften på her
Her er kanskje verdens raskeste fiskesuppe. Men det skal man ikke kimse av!
pannekaker er alltid en hit, men det går virkelig rett inn i margen når man slenger på lønnesirup
Her får kveite følge av sesongens friske grønnnsaker til glede for øye og gane.