Ingenting er vel enklere enn pølser, og med denne oppskriften får pølsene en ny og spennende vri. Lag en sandwich og bygger den i høyden.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Ingenting er vel enklere enn pølser, og med denne oppskriften får pølsene en ny og spennende vri. Lag en sandwich og bygger den i høyden.
Denne sandwichen lager du raskt og enkelt. Alt du trenger av ingredienser finner du på nærmeste matbutikk.
Dette smaker. Roastbeefskiver på brødet og hot aioli til. Du kommer til å lage flere.
Du kan variere hva du vil har i wrapsen. Prøv med kalkunsalat. Garantert suksess.
Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
Denne suppen smaker helt nydelig. Husk at du må koke høns for å få den gode kraften som suppen er laget av.
Denne klassiske russiske hønsesalaten med krabbe heter i Russland vinegrets vuritzej.
En fransk klassiker som setter høns i forsetet. Alltid velkomment.
Du må lage denne hønsesuppen selv om det tar litt tid før du kan servere. Men du kan gjøre mange andre ting mens det hele lager seg selv på ovnen.
Denne hønsesuppen med sterkt indisk preg lager du raskt. Vi lover deg et herlig måltid.
Denne omeletten er det kjapt å lage. Med ost og tomatsalsa vil alle rundt bordet smile.
Denne omeletten må du prøve. Litt utenom det vanlige med jordbær og cottage cheese. Garantert smakfullt og tilsvarende suksess blant de rundt bordet.