Kylling, asparges, grønne erter og nypotet er selve smaken av sommer. Med en Middelhavsinpirert smakstilsetning blir stemningen enda større.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Kylling, asparges, grønne erter og nypotet er selve smaken av sommer. Med en Middelhavsinpirert smakstilsetning blir stemningen enda større.
Tiramisu er en herlig dessert fra Italia. Prøv noe nytt og lag en tiramisu-ostekake som er enkel å tilberede og farlig god.
Vil du piffe opp svinekotelettene skal du lage hot kålsalat ved siden av. Her er oppskriften.
Grillspyd av lam blir ekstra saftige når de får godgjøre seg i denne indiskinspirerte marinaden.
Denne salaten kan du nyte hele året som tilbehør, og passer spesielt godt alene på en varm sommerdag.
Parmesanchips gir en egen og dypere smak til caesarsalaten som fint kan servers uten spekeskinke.
Spekemat til middag har vi århundre lange tradisjoner på i Norge. Sammen med nypoteter og nykål blir det en nydelig sommertallerken med masse god smak.
Det tar ikke lange tiden å lage verken iskremen eller iskjeksen selv. Har du iskremmaskin er det selvsagt bare snakk om minutter, men selv uten er det en forholdsvis smal sak.
Til denne amerikanske klassikeren kan du fint bruke roastbiff fra butikken.
En smakfull rett som passer perfekt når du har liten tid, men likevel vil ha et skikkelig måltid.
Denne hotte opplevelsen anbefales.
Kald rødbetesuppe er en typisk sentraleuropeisk sommerfavoritt som kan serveres med stekte eller kokte poteter for økt metthetsfølelse.
Skal du lage en suppe som har mye smak og skal mette mange, har du oppskriften her.
Salater hører ikke kun sommeren til. Denne lune byggsalaten med grillede beter, stekt sopp og ristede hasselnøtter er proppful av smak og næring. Trøffelvinaigretten gir et ekstra lite smaksløft.
Poteter fra dagen før er perfekt i en salat. Du bør prøve rødbet- og potetsalat. Det tar deg maks 20 minutter før du kan servere den. Her er oppskriften.
Tcherveni Zvekla heter denne enkle, men svært så smakfulle rødbetsalaten på bulgarsk.
Det er faktisk veldig enkelt å lage sine egne pølser som disse deilige du får oppskriften på her. Dessuten mange gode råd på veien.
Rosa snurrer vekker glede både under bakingen og når du spiser dem.
Disse rosa mini-pannekakene med rødbeter passer perfekt å servere til helgefrokost eller i bursdag. Rødbetepannekakene kommer alle til å like