Denne retten med hval har mye smak og ikke minst den er enkel og rask å lage.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne retten med hval har mye smak og ikke minst den er enkel og rask å lage.
Varierte og fargerike grønnsaker gir et godt smaksbidrag til både safranbuljongen og flyndren. Hvitvin med karakter må til, her får du flere forslag.
Denne britiske klassikeren må prøves om du ikke har gjort det ennå.
Om du elsker pasta carbonara, vil du også like denne. Fløte, bacon og pasta får her følge av noe grønt, enten grønnkål eller asparges. Det smaker fortreffelig.
Brownie på grillen er ekte seige brownies med mørk kakao og vanilje du griller på 20 minutter. En supergod kake som passer til dessert, gjerne servert jordbær og melisdryss på toppen
En deilig dessert som vil vekke begeistring rundt bordet
Denne grillede sandwichen med deilig krabbefyll er en sikker vinner på lunsjbordet eller som smårett.
Sjokolade og bringebær er en utrolig fin kombinasjon. Sjokoladekakene er litt "klissete" og er svært raske å lage. Serveres gjerne med en kremklatt til. Bruk gjerne frosne bringebær.
Verdens enkleste men også en av de lekreste forrettene er avocado med en god dose rogn/kaviar. Hvilken type du velger avhenger av budsjettet.
T-benstek eller T-bonestek er for mange grillentusiaster en klar favoritt. Lag rikelig med salat og annet tilbehør. Her har du oppskriften som du lykkes med.
Aspargessuppe smaker deilig. Legger du i tomat og sprøstekt spekeskinke på toppen får du et herlig måltid.
Grillet makrell hører sommeren til. Her med grillet squash og tomat.
Squash og bacon passer utmerket sammen med bacon på grillspyd. Her er den enkle oppskriften.
Grillfesten er bare en liten anstrengelse unna. Det gjelder selv om du bruker rå kyllinglår, for de lager seg selv på grillen sammen med båtpotetene.
Kotelettspyd på grillen med en smakfulle asiatiskinspirerte potetsalat ved siden av smaker fortreffelig.
Du kan godt bruke laks/ørret eller sei til denne retten.
Får du ikke tak i torsk, kan du også bruke sei eller kolje/hyse i denne oppskriften. Vil du ha ekstra tykk panering, kan du piske et egg og dyppe fiskebitene i før du vender dem i melet. Godt blir det uansett.
Denne pai-kombinasjonen sikrer masse smak og god metning.