Apéritifs store påskemeny 2007

Også i år gir Apéritif deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. Her finner du både mat og åndelig føde for så vel store som små. God påske til dere alle fra oss i Apéritif!

I Apéritifs store påskemeny finner du gode tips for både bypåske og late dager i solveggen på fjellet. Nedenfor finner du en rekke oppskrifter på middager og desserter som du og dine kjære kan hygge dere med i høytiden.
 
Har du en hyttetur i tankene, kan flere av rettene forberedes hjemme før du reiser. For flytende føde har vi selvsagt tenkt på at du skal gå langt og kanskje lengre enn langt, og da er vinboksen et naturlig følge.

Benytt følgende lenker for å gå rett til de enkelte temaer:
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="1-forberedelser"> Påskeforberedelser og -aktiviteter
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="2-gourmetkokk"> Gourmetkokk eller lykkelig amatør - mat for alle!
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="3-drikke"> Påskens deiligste drikke
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="4-bartender"> Hey Mr Bartender!
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett"> Dagens rett for hele påsken
 
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig God Påske!
 

Påskeforberedelser og -aktiviteter
Påsken er for mange en tid der tradisjoner spiller en viktig rolle - mange egg blir i disse dager tømt og dekorert i alle regnbuens farger, og påskeforberedelsene er i gang i de mange hjem med kaker og sjokolade. Gode tips, oppskrifter og aktiviteter for store og små er hva vi kan friste med i disse artiklene:

Gourmetkokk eller lykkelig amatør - mat for alle!
Lam, egg, appelsiner og sjokolade er kanskje de ingrediensene vi mest forbinder med påske, og vi er vel ikke dårligere enn at vi gir deg et helt knippe med forskjellige retter til inspirasjon og glede! Selvfølgelig har vi også anbefalinger til noe godt i glasset for disse deilige rettene. Her finner du oppskrifter fra hjemlige trakter og spennende internasjonale retter:

 

Påskens deiligste drikke
Tiden vi går inn i er høyt skattet av mange - en velfortjent hvile med familie og kjære. Påsken handler om å kose seg og vi har de beste forslagende til hva du kan ha i glasset, enten det er rødt, hvitt eller skummende. Nedenfor vil du finne gode forslag for alle. La også de små komme til og lag spennende nye varme drikker sammen:

 
• Leter du etter din favorittvin eller hva som kan passe til middagen? Forsøk et søk i vår base!

Hey Mr Bartender!
Vi er vel mange som har blitt mektig imponert over bartendernes evne til å trylle frem den ene imponerende drinken etter den andre. After-ski kongen, eller dronningen, kan bli deg - inspirasjonen til så vel varme som kalde drinker finner du her.
 
Dersom du er en av dem som slapper av i en nesten folketom by kan du nyte et utvalg av våre mest spennende drinker i vårsolens varme glans:
 

Dagens rett for hele påsken
Her får du servert Apéritifs utvalgte retter for påsken 2007. Enklere for deg å forberede dine innkjøp og samtidig gjøre noen enkle valg for hva du ønsker å servere de enkelte dager og ikke minst gjøre det nødvendige polbesøket på en raskest mulig måte.
 

Dagens rett - onsdag
28. mars 2007
En kulinarisk opplevelse behøver ikke være vanskelig for at den skal være velsmakende - dagens rett er en rett for konger!
 

Dagens rett - torsdag
29. mars 2007

I det vinter går mot vår finner vi frem noe av det beste vi har av råvarer og serverer vilt som dagens rett.

Dagens rett - fredag
30. mars 2007

Dagens rett er en gammel klassiker som er elsket av danskene - lag denne flotte retten hjemme og finn ut hvorfor.

Dagens rett - lørdag
31. mars 2007

En riktig stygging av en fisk gir det herligste fiskekjøttet - i det vi går inn i påskeuken skal du skjemme deg bort og servere breiflabb.

Dagens rett - palmesøndag
01. april 2007

Det er en riktig tradisjonell rett vi serverer denne søndagen og med et herlig øl som akkompagnement

Dagens rett - mandag
02. april 2007

Påske er tid for egg - i dag får du tips om en lettlaget, men velsmakende rett som små som store kan lage.

Dagens rett - tirsdag
03. april 2007

Norske lakseprodukter er blant de aller beste i verden og dagens rett bærer klart preg av dette, men med en italiensk vri.

Dagens rett - onsdag
04. april 2007

En skikkelig gammel klassiker drar vi frem fra glemselen i dag, og ingenting er vel som hjemmelaget mat?!

En herlig frisk og lett begynnelse på påskens helligdager er hva vi kan anbefale i dag sammen med en flott spansk vin i glasset.

Dagens rett - skjærtorsdag
05. april 2007

Dagens rett - langfredag
06. april 2007

En smakfull kyllingrett er hva vi serverer deg denne Langfredagen. Vi topper hele retten med en feiende flott burgunder i glasset.

Dagens rett - påskeaften
07. april 2007

Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge.

Dagens rett - 1. påskedag
08. april 2007

Det blir laks og pasta i dagens mattips. Det er alltid gøy når et deilig fiskemåltid kan tilberedes så raskt og lettvint som dagens. En herlig riesling følger retten.

Dagens rett - 2. påskedag
09. april 2007

Pasta med tomatsaus er bankers, og med hjemmelagede kjøttboller - kan det egentlig bli bedre? Joda, med en italiensk rødvin til er det fullendt!

Relevante seksjoner hos Apéritif
Apéritif - Kokebok - Desserter, is og kaker
Apéritif - Kokebok - Kylling og fjærkre
Apéritif - Kokebok - Kjøtt - Lam og kje
Apéritif - Pollisten
Apéritif - Kokebok
Apéritif - Bartender
Apéritif - Dagens rett
Apéritif - Gratis nyhetsbrev

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen