Flere hundre av de beste vinene fra mer enn 50 vinhus

Vinmesse 9. mars i Oslo

(gilaxia)

Flere hundre av de beste vinene fra mer enn 50 vinhus

Bli med på en fabelaktig vinmesse med en bredde du sjelden ser maken til. Smak flere hundre viner fra noen av verdens beste produsenter. Ta med en venn, kollega eller en du er glad i og bli med på årets store begivenhet for den vinintresserte.

Årets Vinosus går av stablene 9. mars midt i Oslo sentrum. Over 50 produsenter fra flere spennende land og områder vil være tilstede denne kvelden. Du vil finne de største vinlandene i Europa, samt produsenter fra New Zealand, Argentina og Canada. Det blir usedvanlig mange interessante og flotte viner du får smake, samt en unik mulighet til å treffe representantene fra de forskjellige vinhusene. 

Dette er en åpen smaking, og du står fritt til å velge selv hvilke viner du ønsker å smake. Her blir det alt fra de lekreste roséviner, til komplekse rødviner, elegante hvitviner og deilige champagner. Det vil være flere hundre forskjellige viner tilgjengelig, og garantert mange som vil falle i smak. Grip muligheten til å utforske gamle klassikere og finn nye favoritter. 

Det er flere topprodusenter på plakaten som vi er svært stole av å presentere. Er du nysgjerrig på hvem som kommer kan du utforske den spennende listen her. Det er stor bredde og variasjon på vinhusene som kommer denne kvelden, alt fra de tradisjonelle, til eksperimentelle og selvfølgelig de historiske og anerkjente. 

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.

Se hvilke vinhus som er representert på Vinosus 2020

Gå ikke glipp av denne muligheten til å smake hundrevis av toppviner - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull og hyggelig vinopplevelse

Foto: gilaxia

Kommende kurs

Til toppen