07 Mars 2014 - 11:00
Aase E. Jacobsen
Tittel
Dato
-
07. mars 2014
-
07 Mars 2014 - 10:59
Nyhetene på polet mars 2014 - musserende, hvitvin og rosévin
07. mars 2014 -
07 Mars 2014 - 10:58
Nyhetene på polet mars 2014 - rødvin
07. mars 2014 -
07 Mars 2014 - 10:57
Nyhetene på polet mars 2014 - øl, likør og fruktvin
07. mars 2014 -
07 Mars 2014 - 10:56
Nyhetene på polet mars 2014 - brennevin
07. mars 2014 -
06 Mars 2014 - 07:00
Aristokratiske Ch. Canon-Gaffelière
Dette vinslottet tilhører eliten i St. Emilion og Bordeaux' høyreside som sådan. 2008-årgangen overbeviser stort.06. mars 2014 -
06 Mars 2014 - 02:01
Brunello di Montalcino-kartet tegnes om
Det er et stadig sterkere ønske om å dele opp området for Brunello di Montalcino i underområder.06. mars 2014 -
05 Mars 2014 - 19:38
Ny vinauksjon snart klar
Den andre vinauksjonen finner sted 9. april. Her er en smakebit på hva som kommer.05. mars 2014 -
05 Mars 2014 - 07:00
Knallbillig spansk rødvin
Det er sjelden en vin til under hundrelappen passerer nåløyet.05. mars 2014 -
01 Mars 2014 - 02:20
Vær med å kåre årets beste øl
Siste sjanse til å stemme fram dine favorittøl blant de 124 påmeldte ølmerkene til Årets Øl 2013.01. mars 2014 -
27 Februar 2014 - 18:32
Server disse drinkene til indisk mat
De varme kryddertonene fra det indiske kjøkken er utmerket både til å skape metthetsfølelse og tørst. Her får du gode oppskrifter på både tiltygg og drinker som passer til.27. februar 2014 -
27 Februar 2014 - 12:20
Ekte hopsterøl i København
De danske nomadebryggerne Tore Gynther og Tobias Emil Jensen som står bak To Øl, er som så mange andre ølnerder, hekta på humle.27. februar 2014 -
27 Februar 2014 - 07:00
Mye god rødvin for pengene
Denne produsenten fra Piemonte kan mer enn sin prisgunstige dolcetto. Ikke minst byr baroloen og barberaen på mye godt og spennende i glasset.27. februar 2014 -
26 Februar 2014 - 11:45
Be inn til kubansk party
Med litt planlegging kan du skape autentisk kubansk stemning i egen kåk med ekte vare i så vel glass som på tallerkenen.26. februar 2014 -
26 Februar 2014 - 07:00
Knallgod boksvin til biffen
Denne vinen kommer fra boks, men overgår de aller fleste i sin kategori.26. februar 2014 -
25 Februar 2014 - 11:45
Global kjøkkensjargong
Det norske kjøkken invaderes av ingredienser fra alle verdens hjørner. Tortillas har du garantert begreper om hva er. Poppadum, dark soy eller harissasaus er kanskje ikke like kjent. Ta Apéritifs kjappe verdensturné i smaksrike ord og uttrykk.25. februar 2014 -
20 Februar 2014 - 07:00
Få øynene opp for madeira
Benytt sjansen til å utvide din smakshorisont. Madeira er en uhyre spennende og kompleks vinstil.20. februar 2014 -
19 Februar 2014 - 07:00
Portugisiske røverkjøp
Sandra Tavares fortsetter å levere knallgod vinvaluta i flere prisklasser.19. februar 2014 -
13 Februar 2014 - 17:00
Ekstra godt taxfreetilbud fra Rioja
Med denne gran reservaen sparer du nesten en hundrelapp.13. februar 2014 -
13 Februar 2014 - 02:00
Må feires med champagne
På jakt etter rosa bobler til fredagen? Denne kan trygt anbefales. Også om du gir blaffen i Valentine og bare vil ha noe godt i glasset.13. februar 2014 -
12 Februar 2014 - 13:30
Dogmefri sone hos Fauna
Med Fauna har Oslo fått nok en nordiskinspirert restaurant. Når Bjørn Svensson står bak, blir det imidlertid ikke et «me too»-konsept.12. februar 2014 -
12 Februar 2014 - 07:00
Spansk rødvinskupp
Denne rødvinen har masse smak for en liten penge. En spennende vri på «spansk rødvin» - om du er blant de tvilende.12. februar 2014 -
10 Februar 2014 - 16:00
Sørlandsk dobbeltseier
Sigurd Eilerås fra Måltid og Henrik Dahl Jahnsen fra Bølgen&Moi, begge Kristiansand, er årets dyktigste vinkelnere.10. februar 2014 -
10 Februar 2014 - 13:00
Krug 2003 får ben å gå på
Først etter 10 år var Krug klar for å lansere sin 2003-årgang. Den kommer snart til Norge.10. februar 2014 -
07 Februar 2014 - 16:06
Slik lager du kyllinggryte med tørket frukt
Hvis du er en av de som fortsatt sitter igjen med skuffen full av tørkete frukter etter jula, bør du prøve denne kyllingoppskriften.07. februar 2014