24 Juni 2014 - 12:29
Aase E. Jacobsen
Tittel
Dato
-
24. juni 2014
-
24 Juni 2014 - 12:28
Test av roséviner fra Italia
24. juni 2014 -
24 Juni 2014 - 12:27
Test av roséviner fra Portugal og Spania
24. juni 2014 -
24 Juni 2014 - 12:26
Test av roséviner fra Østerrike, Tyskland, Sør-Afrika, Australia og Hellas
24. juni 2014 -
24 Juni 2014 - 12:25
Test av roséviner i bag-in-box
24. juni 2014 -
19 Juni 2014 - 06:00
Sterk utfordrer til Rhône – og Burgund
Den californiske produsenten Donkey & Goat lager vin som ville gjøre mange franske produsenter grønne av misunnelse.19. juni 2014 -
18 Juni 2014 - 10:00
Nå skal grønnsaker og frukt på grillen
Lei av å grille kjøtt? Da skal du prøve en av de 10 lekre oppskriftene med grønnsaker og frukt i hovedrollen.18. juni 2014 -
18 Juni 2014 - 06:00
Sommerens chianti-kupp
Denne chiantien er virkelig en godbit. Dessuten smaker den slik chianti egentlig skal smake, og det selv om den ikke er en chianti.18. juni 2014 -
17 Juni 2014 - 13:55
Mer klassisk blir det ikke
I snart 1000 år har det vært fremstilt vin i Chianti Classico, det kanskje mest historiske vinområdet av alle. Men det er langt fra søvnig og støvete. Det skjer nemlig mye nytenking bak de tradisjonstunge slottsfasadene.17. juni 2014 -
12 Juni 2014 - 10:53
Nypoteter skal spises med skallet på
Knus potetene med gaffelen og du er svært så trendy, for potetene skal være uskrelte og ujevnt most. Prøv denne oppskriften.12. juni 2014 -
12 Juni 2014 - 06:00
Hvit bordeaux er tingen nå
Denne hvite bordeauxen er som skapt for lekre retter med grillet sjømat og lyst kjøtt - eller kjelleren.12. juni 2014 -
11 Juni 2014 - 06:00
Røverkjøp til sommermaten
Disse vinene er som skapt for sommerlig spise. Du får mye vin for pengene i både flaske og boks.11. juni 2014 -
08 Juni 2014 - 10:45
Slik lager du den perfekte marinaden
Vi har den geniale marinaden, du velger råvaren. Enten du foretrekker kylling, laks, svin eller tunfisk, fungerer denne oppskriften.08. juni 2014 -
05 Juni 2014 - 06:00
Olek Bondonio lager topp barbaresco
Piemonte-produsenten Olek Bondonio er et spennende tilskudd med både sine nebbiolo-er og dolcetto.05. juni 2014 -
04 Juni 2014 - 14:25
Champagnekupp på spesialpolet
04. juni 2014 -
04 Juni 2014 - 14:25
Nyhetene på spesialpolet juni 2014 - Chablis
04. juni 2014 -
04 Juni 2014 - 14:24
Nyhetene på spesialpolet juni 2014 - Champagne
04. juni 2014 -
04 Juni 2014 - 06:00
Sommerens absolutte rosa favoritter
Disse to rosevinene fra Provence er blant sommerens aller beste rosa vinkjøp.04. juni 2014 -
29 Mai 2014 - 06:00
Slik kan sauvignon blanc også smake
Få kan konkurrere med Kevin Judds new zealandske sauvignon blanc-er, selv ikke i Sancerre.29. Mai 2014 -
28 Mai 2014 - 12:20
Spansk godbit i taxfreehylla
Denne spanske hvitvinen er et ekstra godt kjøp i taxfreehylla.28. Mai 2014 -
28 Mai 2014 - 06:00
Knallkjøp til rabarbraen
Denne australske søtvinen er et funn til norsk rabarbra. Den lange reisen til tross er den veldig billig.28. Mai 2014 -
23 Mai 2014 - 18:13
Bhoga er Gøteborgs nye nytelse
Bhoga har etablert seg i Sverige-toppen etter at restauranten fikk sin første Michelin-stjerne tidligere i år.23. Mai 2014 -
22 Mai 2014 - 06:00
Prøv disse superchablisene
Disse chablisene har grand cru-kvaliteter til premier cru-priser.22. Mai 2014 -
21 Mai 2014 - 06:00
Vinkupp fra Burgund
Burgundere til rett over 150 kroner som også smaker fortreffelig, er sjelden kost.21. Mai 2014 -
19 Mai 2014 - 10:00
Nykål og hollandaisesaus gjør susen
Spander litt armkraft på kjøkkenet, og du tryller frem et festmåltid ved hjelp av den yppigste gule hollandaise og nydampet kål som får følge av fristende friske hvitviner.19. Mai 2014