Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 09 November 2010 - 16:49

    Lavdose vinner frem

    Ayala har våknet opp igjen etter 30 års tornerosesøvn, med et stort kvalitetspotensial selv uten egne vinmarker. Ellers hadde aldri Bollinger risikert å innlemme dette huset i porteføljen. Våpenet er en ekstra tørr og fruktig champagnestil.
    09. november 2010
  • 09 November 2010 - 09:30

    Slik lykkes du med lutefisken

    Om du fortrekker lutefisken fast eller godt skjelvende, er en smakssak. Her har du masser av tips til hvordan du skal lykkes og om hva du skal drikke til, selvfølgelig i tillegg til oppskrifter med mange gode drikkeforslag.
    09. november 2010
  • 04 November 2010 - 01:01

    Historisk i glasset

    Vellagret madeira er alltid en stor opplevelse å smake. Og den perfekte gave å gi bort - også til seg selv.
    04. november 2010
  • 03 November 2010 - 15:56

    Bonanza for vellagret bordeaux

    Det er bare å stille seg i kø tidlig torsdag morgen, for det kommer til å bli hard kamp om de mange godbitene som legges ut for salg i spesialpolene.
    03. november 2010
  • 03 November 2010 - 01:01

    Deilig i boks

    Det er ikke ofte jeg tar slike ord i munnen, men det stemmer veldig godt for denne sørafrikaneren. Men den er som vanlig enda deiligere i flaske.
    03. november 2010
  • 01 November 2010 - 09:59

    Elsket og kostbar

    Rakefisken er like høyt elsket som den er forhatt. At den er en av våre mest kostbare matskatter, er hevet over enhver tvil. Prøv å elske, du også, hvis du fortsatt er tvilende.
    01. november 2010
  • 01 November 2010 - 09:54

    Familiær kos på øverste hylle

    Til tross for at det i kulissene jobbes intenst med de mest avanserte matlagingsteknikker som resulterer i de mest minneverdige smaksopplevelser, er Arzak en av de hyggeliste restaurantene du kan oppsøke.
    01. november 2010
  • 28 Oktober 2010 - 14:57

    Spar 47 kroner flasken

    Denne australieren er både billig og god.
    28. oktober 2010
  • 28 Oktober 2010 - 01:01

    Kraft og eleganse

    Denne baroloprodusenten klarer til og med å lage en raffinert og lagringsdyktig 2003. Til en ekstra gunstig pris.
    28. oktober 2010
  • 27 Oktober 2010 - 01:01

    Knallbillig og god

    80 kroner er det ikke mange gode viner som koster. Denne går det heller ikke 13 av på dusinet.
    27. oktober 2010
  • 21 Oktober 2010 - 01:01

    Vellagret til innbruddspris

    En moden og lekker riesling til under to hundre kroner er en veritabel gavepakke.
    21. oktober 2010
  • 20 Oktober 2010 - 01:01

    Toscanske gavepakker

    Når denne vinen nå koster 139,90, er den plutselig blitt en naturlig del av den ukentlige handlekurven på polet.
    20. oktober 2010
  • 14 Oktober 2010 - 01:01

    Denne vinen er vellagret og til godpris

    I en avgrenset periode får du nå kjøpe en ni år gammel vin til samme pris som siste årgang.
    14. oktober 2010
  • 13 Oktober 2010 - 01:01

    Spennende fra India

    Indisk vin debuterer i denne spalten, og det skikkelig også, for det er snakk om god vin til bra pris.
    13. oktober 2010
  • 07 Oktober 2010 - 01:01

    Californisk godbit

    Denne californiske zinfandelen byr på usedvanlig mye vin for pengene. Lagre godt vil den også gjøre.
    07. oktober 2010
  • 06 Oktober 2010 - 15:07

    Gode kjøp fra Piemonte

    Barolo og barbaresco er aldri billig, men det er absolutt mulig å gjøre noen kupp under Piemonte-lanseringen på spesialpolene denne torsdagen.
    06. oktober 2010
  • 06 Oktober 2010 - 01:00

    Herlig spansk

    Disse vinene byr på mye smak for en rimelig penge.
    06. oktober 2010
  • 01 Oktober 2010 - 11:00

    30 prosent rabatt

    Det er det du sparer på å kjøpe denne spanjolen på flyplassen.
    01. oktober 2010
  • 30 September 2010 - 01:01

    Lagre disse i kjelleren

    Denne rieslingen kan du trygt legge i kjelleren - om du klarer å motstå fristelsen.
    30. september 2010
  • 29 September 2010 - 01:01

    Riesling på tilbud

    Denne hvitvinen er et realt kupp. Grand cru-kvalitet til prisen for "estate"-riesling.
    29. september 2010
  • 24 September 2010 - 10:00

    Irsk helaften

    Godt lammekjøtt er en selvfølge, spesielt i den kalde årstid. Nå lar vi gryta fylles på irsk vis. Om du velger irsk innhold i glasset, er opp til deg.
    24. september 2010
  • 23 September 2010 - 01:01

    Barolokupp

    Denne baroloen er blant de rimeligste, men stiller sterkt når det kommer til kvalitet.
    23. september 2010
  • 22 September 2010 - 01:01

    Barberakupp

    Barbera på dette nivået koster som regel en femtilapp mer.
    22. september 2010
  • 20 September 2010 - 11:38

    Grønt til himmels

    Forbruket av grønnsaker øker, og vegetarretter får stadig oftere fast plass i restaurantenes menyer. Her gir vi deg gode ideer til å gjøre menyen grønnere - også i ditt eget kjøkken.
    20. september 2010
  • 15 September 2010 - 01:01

    God og ren vinvaluta

    Denne sørfranske rødvinen er som skapt for sesongen. Og så er prisen helt super.
    15. september 2010