Selv om denne vinen er sjarmerende deilig og anvendelig, kommer ikke Bivongi til å feste seg veldig i folks bevissthet. Til det er vintypen for sjelden.
Bak Tesserons cognacer står en av de mest fremgangsrike Pauillac-produsentene og det kjennes på smaken. Bare det beste - og tilsynelatende eldste - er godt nok.
Gulrot rett fra åkeren med alle vitaminene i behold selv midt på vinteren er en realitet takket være en genial oppfinnelse fra bonde Håkon Stensvold i Vestfold.
Manzanilla fra Sanlucar de Barrameda er med sin elegante friskhet og fruktighet noe av det ypperste innen sherry. Argüeso og Hidalgo som begge oser av lange tradisjoner er blant de fremste tolkerne.
Ikke sku denne vinen på fargen, for bak den lyserøde fasaden skjuler det seg en vin med betydelig kraft, store evner på matbordet, og det til en utrolig god pris.
Skottlands minste destilleri, Edradour, har fått en real vitamininnsprøyting etter at Andrew Symington overtok. Nye kreative whiskyer fyller ut den tradisjonelt rike Edradour-stilen.