Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Juni 2012 - 11:12

    18., 19. og 26. juni - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs

    I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.
    10. juni 2012
  • 08 Juni 2012 - 14:54

    Delirisk start på EM

    Endelig er EM i fotball i gang og her får du en delirisk start med absint og en fantastisk øldrink.
    08. juni 2012
  • 08 Juni 2012 - 14:10

    Whiskykurs 11. juni - Sommerlige whiskyer og -drinker

    Selv om sommeren har ankommet for fullt er det ingen grunn til ikke å nyte sin whisky. Norges fremste whiskyekspert lærer deg mer om en rekke sommerlige whiskyer og hvordan du skal servere dem.
    08. juni 2012
  • 07 Juni 2012 - 12:31

    Lovende takter fra øst

    Siden kommunismens fall på slutten av åttitallet er de ungarske vingårdene blitt modernisert, og en ny generasjon kvalitetssøkende og inspirerte vinprodusenter har jobbet målbevisst – det gjenspeiles i vinene.
    07. juni 2012
  • 05 Juni 2012 - 17:07

    Matkurs 27. juni - Gastronomisk sommerfest på Kulinarisk Akademi

    Bli sommerens mesterkokk med dette spennende kurset der Norges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og triks for en perfekt gourmetsommer.
    05. juni 2012
  • 05 Juni 2012 - 16:11

    Dalmatinerkystens ukjente perler

    Øyene utenfor Kroatia har mer å by på enn sol og blått hav. Vinene med sterk lokal aksent blir stadig bedre.
    05. juni 2012
  • 21 Mai 2012 - 13:14

    Vinkurs 18. juni - Sprudlende champagnekurs med Mai Tjemsland

    Hils sommeren velkommen med en spennende og unik champagnesmaking med en av Norges fremste vinkjennere, Mai Tjemsland.
    21. Mai 2012
  • 21 Mai 2012 - 12:58

    Tango og tomater

    Argentinske Mauro Colagreco som bare har vært i Frankrike i åtte år, ble i fjor kåret til årets chef av GaultMillau. Noe som er ganske sensasjonelt i det konservative landet.
    21. Mai 2012
  • 18 Mai 2012 - 06:00

    En tanke bitter

    En Underberg vil nok for alltid være synonymt med den lille flasken i gråpapir hvis innhold nytes for å få fart på fordøyelsen.
    18. Mai 2012
  • 09 Mai 2012 - 14:54

    Vinkurs 30. mai - Stor Rhône-smaking og konkurranse

    Smak 11 av Frankrikes beste viner fra blant annet Cornas, Côte-Rôtie og Châteauneuf-du-Pape og vinn eksklusive vinglass fra Riedel.
    09. Mai 2012
  • 09 Mai 2012 - 05:00

    Grillsikkerhet

    Grillsesongen er i gang over hele det ganske land. Noen sikkerhetstips er viktig å ta med seg ut i varmen.
    09. Mai 2012
  • 08 Mai 2012 - 02:01

    Vinkurs 14. mai i Oslo - Smak Chablis i verdensklasse

    Bli med på et spektakulært vinkurs og smak 13 toppviner, deriblant flere årganger av elegante premier- og grand cru-chabliser.
    08. Mai 2012
  • 04 Mai 2012 - 14:41

    Kokkekurs 28. juni - Sommerens gastronomiske fest på Kulinarisk Akademi

    Bli sommerens mesterkokk med dette spennende kurset der Norges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og triks for en perfekt gourmetsommer.
    04. Mai 2012
  • 02 Mai 2012 - 14:56

    21. mai i Oslo - Cognackurs lær å blande din egen cognac

    Bli med på en helt spesiell cognacsmaking der du sammen med kjellermesteren smaker elegante cognacer og lærer å blande din egen cognac.
    02. Mai 2012
  • 30 April 2012 - 15:30

    Positiv drivhuseffekt

    Skye Gyngell, som har vært kokken til Madonna og Guy Ritchie og er Nigella Lawsons personlige favoritt, fant drømmejobben i et landlig gartneri.
    30. april 2012
  • 27 April 2012 - 14:41

    Arbeidernes kampdrink

    Vi tjuvstarter feiringen av arbeidernes festdag på tirsdag med en skikkelig klassiker denne helgen i det vi børster støvet av gammelkommunisten.
    27. april 2012
  • 25 April 2012 - 14:58

    7. mai i Oslo – Stor smaking av klassisk Barolo

    Gå ikke glipp av en unik smaking av flere årganger av elegante baroloer fra ett av Barolos eldste vinhus.
    25. april 2012
  • 22 April 2012 - 18:22

    2. mai i Oslo - Ost og vin i perfekt harmoni

    Lær hvordan du skal kombinere ost og vin sammen med en av Norges fremste vineksperter, Master of Wine Mai Tjemsland. Vi serverer åtte oster med tilhørende flotte viner under kurset.
    22. april 2012
  • 18 April 2012 - 13:00

    Ale – hva er det?

    Ale kan gjerne kalles «urølet» siden det var med denne typen øleventyret startet.
    18. april 2012
  • 17 April 2012 - 16:54

    Kulinarisk ekspertise til Mathallen

    Kulinarisk Akademi åpner en ny avdeling i Mathallen på Vulkan.
    17. april 2012
  • 17 April 2012 - 14:36

    Minst men hurtigst voksende

    Verdens raskest voksende vinindustri finner vi i India hvor det å drikke vin er en av de heteste trendene. Selv om det er lenge før europeiske nivåer for inntak nås. Pro capita-forbruket er nemlig bare én teskje.
    17. april 2012
  • 16 April 2012 - 17:01

    22. april i Oslo - De beste vinene fra mer enn 30 vinhus

    I april er det duket for en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til i det du får muligheten til å smake flere hundre viner. Bli med du også da vel.
    16. april 2012
  • 13 April 2012 - 13:00

    Rødmende flørt

    Deilig forfriskende, søt og kledelig rødmende. Denne drinken vil du definitivt huske lenge.
    13. april 2012
  • 30 Mars 2012 - 11:00

    Slik lykkes du med eggpyntingen

    Det å pynte egg hører påsketiden til. Vi gir deg tipsene du trenger for å lykkes.
    30. mars 2012
  • 28 Mars 2012 - 17:57

    16. april i Oslo - Unik champagnesmaking med Pol Roger

    Bli med på en sjelden smaking av 10 elegante toppchampagner tilbake til 1988 fra et av verdes mest berømte champagnehus.
    28. mars 2012