Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 24 Mai 2000 - 16:43

    Jubilant i storform

    Verdens eldste vinvaremerke feirer 150 år men holder seg godt. Vinen er imidlertid ikke moderne, heller klassisk i stilen, og dessuten et meget godt kjøp.
    24. Mai 2000
  • 24 Mai 2000 - 11:03

    Unik cognacaften med Apéritif i Bergen

    Apéritif inviterer til en unik aften i cognacens ånd. Møt kjellermester Jean Philippe Bergier hos Bache-Gabrielsen i Cognac og Toralf Bølgen, Bølgen & Moi, regjerende norgesmester i vinsmaking som også har gjort suksess som cognacblander. Spennende foredr
    24. Mai 2000
  • 18 Mai 2000 - 22:03

    Hetvin til himmels

    Regjeringen Bondeviks vedtak om lavere avgifter på hetvin har gitt store utslag på omsetningen. I årets første kvartal har salget av portvin, madeira og sherry økt med hele 66 prosent fra samme periode i fjor.
    18. Mai 2000
  • 14 Mai 2000 - 19:53

    Mørk og fyldig seier

    De rene kaffetypene vinner over de mer klassiske kaffeblandingene i denne testen av i alt 32 ulike kaffetyper. Og best av alle er en mørk og fyldig Bali Arabica fra Pals. Som også stikker av med toppskår blant de blandete kaffetypene. Pals Selskapskaffe e
    14. Mai 2000
  • 06 Mai 2000 - 13:41

    Tid for asparges og annet grønt

    Når vi tilbereder asparges på italiensk, altså ovnsbakt, søker vi utenom de klassiske asparges-vinene og når vi tilbereder foliebakt artisjokk Her får du oppskriftene og selvfølgelig vinforslag i rikelig monn
    06. Mai 2000
  • 06 Mai 2000 - 12:39

    Gull til unge norske kokker

    Det norske landslaget gikk til topps i Nordisk Mesterskap for kokkelærlinger for 11. gang. Landslaget i år besto av Per Ivar Berget fra Torpa og Rannveig Bergheim fra Lom, begge inne i sitt siste år av læretiden hos mesterkokken Arne Brimi i Lom. Mestersk
    06. Mai 2000
  • 30 April 2000 - 14:21

    Søndag kveld på fiskehallen

    Slow Food har beveget seg ut av Oslos restaurantverden. Søndag den 7. mai klokken 18.00 besøker vi en av leverandørene som sørger for at byens kokker får gode råvarer; Magne Paulsen hos Fiskecentralen i Oslo.
    30. april 2000
  • 30 April 2000 - 13:21

    Hele Rhône i et seminar

    Den 26. mai får du en enestående mulighet til å smake vin fra 13 topp vinprodusenter fra Rhône-dalen og selvsagt også diskutere produktene deres med dem. Rammen rundt smakingen er et foredrag som sikrer deg en solid innføring i denne dalens vinhemmelighet
    30. april 2000
  • 27 April 2000 - 16:36

    For your eyes only

    Dette området er for deg som er medlem i VBF. Her finner du oppdaterte nyheter om alt som angår deg som medlem om utviklinger i bransjen og den alkoholpolitiske utviklingen. Sidene blir regelmessig oppdatert.
    27. april 2000
  • 27 April 2000 - 16:22

    Alkoholpolitisk oppdatering Sverige 22 mars 2000

    Filstørrelse: 131 kb
    27. april 2000
  • 27 April 2000 - 16:16

    Den nye Stoltenberg regjeringen - en presentasjon

    Filstørrelse: 404kb
    27. april 2000
  • 27 April 2000 - 15:54

    De som har det morsomt og attpåtil tilgir.

    Andre for sin humørløshet gir kroppen positiv innvirkning på blodsirkulasjon, hjertekapasitet, nerver og immunforsvar. Andre for sin humørløshet gir kroppen positiv innvirkning på
    27. april 2000
  • 23 April 2000 - 19:04

    Kjempetest av cubanske sigarer

    Dette er den første store sigartesten i Norge. I det som skal bli en fast tradisjon i Apéritif har vi valgt å konsentrere oss om cubanske sigarer i første omgang. Neste test vil ta for seg resten, altså dominikansk, norsk, Honduras og Nicaragua. Det betyr
    23. april 2000
  • 23 April 2000 - 13:48

    MASAHIRO - Kokkekniv

    Best i test - Aftenposten "Utrolig god, helstøpt stål, holder seg skarp lenge", konstaterte avisen. Nå er den på tilbud i Apéritifs Butikk. Veiledende utsalgspris kr.1306,- Tilbud: kr. 1190,- .
    23. april 2000
  • 13 April 2000 - 00:55

    NM i østersåpning

    Årets norgesmesterskap i østersåpning er i rute og planleggingen i full gang. Flere av hovedstadens beste kjøkkensjefer deriblant Morten Schakenda på restaurant Terra, arbeider nå med arrangementet sammen med Apéritif. Vinneren reiser til VM i Irland.
    13. april 2000
  • 13 April 2000 - 00:48

    Drømmepåske med gryte

    Påskeferien er utmerket tid til å drømme om neste ferie - nemlig sommerferien. Og hva er vel bedre akkompagnement enn noe sydlandsk i så vel gryte som glass.
    13. april 2000
  • 09 April 2000 - 15:15

    Nu enda bedre

    Manges favorittvin gjennom flere år har fått nytt og bedre innhold. Så tilhører du fansen til denne storselgeren fra Australia, har du all god grunn til å glede deg. Dessuten er den vårt forslag til en robust påskevin som egner seg til å ta med til fjells
    09. april 2000
  • 08 April 2000 - 18:25

    Lam i påsken

    Apéritif serverer lam som påskemeny og selvfølgelig med noe godt å drikke til. Her finner du en tradisjonell lammestek såvel som påskewok. Bare forsyn deg.
    08. april 2000
  • 08 April 2000 - 13:53

    Tomat + ost = sant

    En vårlig forrett eller et lett kveldsmåltid. Tomat- og mozzarellasalat er en sublim smakskombinasjon og som er utmerket sammen med et glass vin. Hvilken type kan du lese mer om her.
    08. april 2000
  • 08 April 2000 - 13:33

    Østsidekongen

    Moueix er i dag synonymt med kremen fra Bordeaux' østside. En rekke av toppslottene i porteføljen som kun selges en primeur er snart tilgjenglig for norske kunder til konkurransedyktige priser.
    08. april 2000
  • 04 April 2000 - 19:34

    Robust storebror

    Ukens vin er en kraftig storebror til en av landets mestselgende hvitviner som tok hele Norge med storm sist sommer både i flaske og i boks.
    04. april 2000
  • 01 April 2000 - 19:03

    Vårfest for jentene

    Ukens rett med tilhørende viner passer godt for vårens jentelag. Men noen av gutta kan også tenkes å sette pris på kombinasjonene.
    01. april 2000
  • 01 April 2000 - 16:23

    Skuffende dyrt

    Etter å ha smakt 63 røde Rioja-viner er inntrykket til panelet som følger: Skuffende kvalitet til stive priser i de lavere kvalitetskategorier og mye dårlig kork. Likevel kårer vi best i test.
    01. april 2000
  • 01 April 2000 - 15:39

    Spansk revolusjon

    Den spanske vinkjempen begynner å våkne. Revolusjonen ledes an av idealister som Telmo Rodriguez som etter å ha gjort underverker i Rioja nå tar for seg en etter en av de andre regionene.
    01. april 2000
  • 30 Mars 2000 - 23:28

    Skuffende dyrt

    Etter å ha smakt 63 røde Rioja-viner er inntrykket til panelet som følger: Skuffende kvalitet til stive priser i de lavere kvalitetskategorier og mye dårlig kork.
    30. mars 2000