Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 18 September 2000 - 01:00

    Kunnskap selger mer

    Mat og drikke er kjernen i de fleste restaurantbedrifters produkt, men servitørens kunnskap er av uvurderlig verdi for den enkelte bedrift. Kursing og oppdatering må derfor prioriteres. Her får du hjelp til hvordan du skal gå frem for å gjøre restaurantbe
    18. september 2000
  • 15 September 2000 - 13:01

    New York er Deli

    New York: I verdens største gryterett virker det som om alle spiser samtidig til alle tider. Det er nesten alltid køer, om ikke så lange, og det er alltid noe som er åpent, døgnet rundt. Det er mat overalt, men ikke forvent å finne like mye kvalitet som k
    15. september 2000
  • 13 September 2000 - 13:29

    Ferieminne på flaske

    Mange kvier seg for å ta med seg sommerens varme vinopplevelser tilbake til et høstlig Norge. Men ukens vin i glasset lover vi deg at du ikke gjør noe galt. Tvert i mot tror vi at denne vinen er langt bedre enn mange av de røde vinene du tyllet i deg, hvi
    13. september 2000
  • 12 September 2000 - 16:02

    Mer øl på kartet

    Øl fortjener en større plass i drikkekartet på lik linje med vin. Først og fremst fordi øl ikke er noe mindreverdig alternativ til vin som følge til maten. Men tvert imot et selvstendig valg som kan berike måltidet. Her får du idéer til hvordan ølmenyen k
    12. september 2000
  • 11 September 2000 - 11:04

    tes

    sfasfsdf
    11. september 2000
  • 06 September 2000 - 02:13

    Velkommen til Apéritifs butikk

    Apéritifs butikk, spesielt innredet for deg som er glad i god mat og drikke og som jakter på de beste produktene innen kjøkkenutstyr, som panner og gryter, samt oljer og eddiker av spesielle kvaliteter i hyllene. I tillegg finner du høykvalitetsglass
    06. september 2000
  • 05 September 2000 - 20:40

    Nyhetsbrev

    05. september 2000
  • 05 September 2000 - 13:10

    Glede for ganen

    Da Apéritifs panel gikk fra smaksbordet etter å ha vurdert blindt til sammen 60 røde Rhône-viner, var det med et smil om munnen. For her var det ikke mange skuffelser. God til utmerket kvalitet, er hovedinntrykket. Også de rimelige Côte-du-Rhône-vinene ko
    05. september 2000
  • 05 September 2000 - 01:59

    Norske mattradisjoner som er et stev verdig

    Den muntre hardingen, kokken og TV-kjendisen, Frode Aga, debuterer nå som kokebokforfatter med Frode Agas Gjestemat .
    05. september 2000
  • 04 September 2000 - 02:06

    Beste østersåpner fra Kastanjen

    Espen Nytvedt fra Kastanjen Restaurant i Oslo er årets norgesmester i østersåpning. På nøyaktig 3 minutter hadde han åpnet 30 østers prikkfritt. Det hele skjedde søndag 3. september på Restaurant Hvalstrand Bad i Asker utenfor Oslo under en sommerklar sep
    04. september 2000
  • 02 September 2000 - 05:16

    Fransk vannseier

    Vår nasjonale stolthet - det norske vannet - må se seg slått av utenlandsk vann når Apéritif tester flaskevann. Både i kategorien stille vann og vann med kullsyre stikker vann fra franske kilder av med seieren. Nærmere bestemt Evian og Perrier.
    02. september 2000
  • 01 September 2000 - 18:01

    Mix en drink eller svar på spørsmål - alt basert på Schweppes nye produkt i Norge: -"Ginger Ale"

    I disse dager lanserer Ringnes et nytt mineralvann på det norske markedet. Det dreier seg denne gang om "Schweppes Ginger Ale" som altså blir det tiende produkt fra Schweppes her i Norge. "Schweppes Ginger Ale" er i verdensammenheng ikke noe nytt produkt
    01. september 2000
  • 31 August 2000 - 16:36

    Fransk vannseier

    Vår nasjonale stolthet - det norske vannet - må se seg slått av utenlandsk vann når Apéritif tester flaskevann. Både i kategorien stille vann og vann med kullsyre stikker vann fra franske kilder av med seieren. Nærmere bestemt Evian og Perrier.
    31. august 2000
  • 31 August 2000 - 15:15

    Velkommen vinhøst

    Når et septemberslipp av nyheter fra Vinmonopolet inneholder så mange godbiter som her, er vi ikke redde for å hilse høsten velkommen. For her er det usedvanlig mange gode rødviner, i alle prisklasser. Og noen meget gode hvite også.
    31. august 2000
  • 31 August 2000 - 00:26

    Frisk pust fra øst

    Denne vinen har overlevd kraftige fall i etterspørselen etter vin fra produksjonslandet. Og det er ikke rart for den byr på usedvanlig god vin tatt prisen i betraktning. Perfekt som aperitiff eller til forretter med fisk eller skalldyr - spesielt når du h
    31. august 2000
  • 29 August 2000 - 20:28

    Mange røverkjøp

    Apéritifs panel har plukket frem 11 meget gode - og en mengde gode - rødvinskjøp fra Portugal. Testen er nå oppdatert med priser som gjelder fra 1. september 2000.
    29. august 2000
  • 25 August 2000 - 13:15

    Bordeaux kan hvitt

    Vellagete viner til behagelige priser er inntrykket panelet sitter igjen med etter å ha smakt seg gjennom utvalget av hvite og tørre viner fra Bordeaux. Prisspennet er relativt stort fra tett oppunder åtti kroner til over fire hundrelapper. Testens aller
    25. august 2000
  • 25 August 2000 - 13:00

    Kjapt med svin

    Renskåret svinekjøtt woket med en god olje på sterk varme, grønnsaker med chili og hvitløk, kinesisk soya og asiatiske nudler - det tar bare noen minutter. Apéritif gir deg oppskrifter og selvfølgelig vinforslag.
    25. august 2000
  • 19 August 2000 - 17:10

    Helstekt lam

    Hva er vel mer stemningsfullt enn helsteking av lam utendørs? Asado er det spanske, eller egentlig argentinske, navnet på tilberedningsmåten som gir det aller møreste kjøttet samtidig som hele slaktet kan benyttes. Her får du oppskriften, fremdriften med
    19. august 2000
  • 19 August 2000 - 16:01

    Parkers syndrom

    Amerikanerne får skylden for å ha presset frem en ny modell for hvite burgundere som minner mer om oversukret tropisk fruktsalat enn et uttrykk for hva verdens beste jordsmonn kan gjøre med chardonnaydruen.
    19. august 2000
  • 17 August 2000 - 03:21

    Stor test av tyske tørre hvitviner

    At en billigvin skulle stikke av med toppskåren i testen av tyske tørre hvitviner var ikke ventet på forhånd men Mosel-vinen Ürziger Schwarzlay Riesling Halbtrocken 1992 er imponerende bra.
    17. august 2000
  • 12 August 2000 - 20:47

    Grill grønt - grill frukt

    Uansett hvor du griller, prøv å grille noe grønt. Det smaker godt og er lett å tilberede. Et fargerikt alternativ nå når sommeren innbyr til mange måltider i det fri. La grønnsakene få spille hovedrollen. Garantert vellykket!
    12. august 2000
  • 12 August 2000 - 20:31

    Laks på kinesisk vis

    Jin Liang vant Kinas nasjonale konkurranse i kokkekunst blant annet for å ha tilberedt norsk laks. Nå har du den unike sjansen å selv teste de spennende og virkelig autentisk kinesiske oppskriftene - inkludert mesterkokkens vinneroppskrift Golden Salmon.
    12. august 2000
  • 09 August 2000 - 13:13

    Kommers og god

    En moderne og ultrakommersiell storselger av en vin får konservative vinromantikere til å rygge to skritt bakover, men i dette tilfellet er beskrivelsen positiv. En sørafrikansk smaksbombe til rett under hundrelappen som er super å nyte nå til assortert g
    09. august 2000
  • 09 August 2000 - 13:13

    Ukens vin

    En moderne og ultrakommersiell storselger av en vin får konservative vinromantikere til å rygge to skritt bakover, men i dette tilfellet er beskrivelsen positiv. En sørafrikansk smaksbombe til rett under hundrelappen som er super å nyte nå til assortert g
    09. august 2000