Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Blackened pig surprise = pytt i panne for viderekomne
Fremgangsmåte
Skjøt svinekjøttet i strimler og stek raskt på middels sterk varme med litt chiliolje. Strø på litt salt. Ta ut kjøttet av pannen.
Skjær poteter i små terninger (eller del dem i to eller fire om du bruker små poteter). Stek potetterningene i samme panne. Tilsett evt mer olje. La det surre i pannen i ca. 15 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen når potetene er møre.
Rør inn chilipulver, paprikapulver og vend inn spinatblader slik at de "smelter". Skjær maiskornene fra kolben og tilsett sammen med cornichons i tynne skiver.
Smakt til med salt.
Server med creme fraiche.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
-
81 POENG