Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Blåskjellpanne for ølelskere
Antall porsjoner
3-4
Tilberedningstid
Ingredienser
3
stk
1
stk
50
g
1
stk
1
stk
1
stk
stk
stk
1
stk
1
stk
1
stk
flasker Frydenlund bokkøl evt. Frydenlund bayer
1
kg
Fremgangsmåte
Grønnsakene kuttes i terninger og surres myke i smør/olje. Ha i krydderet. Hell på en flaske øl, la koke litt inn. Damp blåskjellene oppå kraften under lokk til de åpner seg.
Serveres umiddelbart med varmt brød og kald pils!
Tips: Kraften kan siles og brukes til supper, fjern da laurbærbladet før oppbevaring.
Sendt inn av Ringnes
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.

Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.