Cannelloni

Pastaretter er, sammen med pizza, Italia i et nøtteskall. Her får du en nydelig cannelloni ledsaget av to gode og rimelige rødviner, selvsagt italienske.

Frem mot denne ukens virkelige høydepunkt; kampen mot Italia på Ullevål, serverer vi deg klassiske italienske retter. Først ut er denne pastaretten:

Cannelloni

Fremgangsmåte

Fyll:
Stek revet gulrot og hakket løk i en panne. Tilsett strimlet kylling, og smak til med pepper og salt. Tilsett hvitvin og la det koke til vinen er fordampet. Ha i grovhakkede valnøttkjerner og stek i 5 minutter. Hell alt sammen over i en bolle og bland godt.

La blandingen kjølne før du tilsetter ricottaost og revet parmesan. Fyll Cannellonirørene med blandingen, det gjøres enklest med en kakesprøyte.

Hvit saus:
Smelt smøret i en gryte, tilsett melet og en skvett melk. Det er viktig å røre hele tiden så sausen ikke klumper seg. Spe forsiktig i resten av melken. Tilsett spinat, muskatnøtt og salt, og gi det hele et oppkok. Smør en ovnsform, og dekk bunnen med et lag hvit saus. Legg i de fylte Cannellonirørene, og dekk over med et nytt lag hvit saus.

Gratineres i ovnen på 200 C i 35 minutter. Server og nyt!

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen