

Cannelloni med hvit saus
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
12
stk
Fyll
320
g
160
g
60
g
1
stk
1
stk
120
g
0.5
dl
20
g
Hvit saus
9
dl
50
g
1
dl
stk
1
stk
muskatnøtt, klype
100
g
Fremgangsmåte
Fyll:
Stek revet gulrot og hakket løk i en panne. Tilsett strimlet kylling, og smak til med pepper og salt.
Tilsett hvitvin og la det koke til vinen er fordampet. Ha i grovhakkede valnøttkjerner og stek i 5 minutter. Hell alt sammen over i en bolle og bland godt.
La blandingen kjølne før du tilsetter ricottaost og revet parmesan.
Fyll Cannellonirørene med blandingen, det gjøres enklest med en kakesprøyte.
Hvit saus:
Smelt smøret i en gryte, tilsett melet og en skvett melk. Det er viktig å røre hele tiden så sausen ikke klumper seg. Spe forsiktig i resten av melken.
Tilsett spinat, muskatnøtt og salt, og gi det hele et oppkok.
Smør en ovnsform, og dekk bunnen med et lag hvit saus. Legg i de fylte Cannellonirørene, og dekk over med et nytt lag hvit saus.
Gratineres i ovnen på 200 C i 35 minutter.
Sendt inn av Apéritif