Couscous-salat med kylling og rucola
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Stek kyllingfiletene i smør i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side. Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter.
Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og litt gurkemeie. Jevn grynene til en glatt overflate. Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter.
Rør grynene fra hverandre. Ta ut kjernehuset på eplene og skjær dem i skiver.
Del over løken og skjær hver halvdel i skiver.
Grovhakk salaten og bland den med couscous, epler, løk og biter med fetaost.
Fordel salaten på fire tallerkener. Legg en filet delt i to på hver tallerken.
Rør soltørkede tomater i rømmen og server som dressing til salaten.
Her finner du mange spennende retter med couscous
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Margaret de Lange
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.