Ostegratinert torsk og grønnsaker i form
Fremgangsmåte
- Sett stekeovn på 180 grader (gratineringsfunksjon om du har).
- Skjær torsken i serveringsstykker. Smør en ildfast form og dekk bunnen med brødskiver. Legg tynne skiver av squash og purre over brødet og dryss litt salt og grovmalt pepper over.
- Legg fisken over grønnsakene. Hell på vin, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie.
- Bak fisken midt i ovnen til den er ferdig, ca 15 minutter. Fjern folien, øk varmen og dryss ost over fisken. La den stå til osten begynner å smelte og få farge. Server retten med et dryss av finklippet dill, salat og brød, pasta eller kokte poteter.
- Tiden i ovnen avhenger av om fisken er iskald.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 319.00 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 309.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
83 POENG