Flyndrefilet med urtesaus

Det er sjelden du finner flyndre anbefalt som Dagens rett. Det finnes selvsagt ingen grunn til at en så flott fisk skal leve bortgjemt på bunnen av en kokebok. Prøv denne oppskriften!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Flyndrefilet med urtesaus

Fremgangsmåte

Pensle flyndrefiléten med timianolje og strø over litt salt. Rulles sammen og fest med en cokctailpinne.

Ha urter, hvitvin og fiskekraft i en vid fiskekjele. Legg flyndrerullene over. Kok opp og la trekke ca 10 minutter.

Legg fisken over på et varmt fat. Kok inn kokevannet til det halve. Bruk en stavmikser i kraften og kjør urtene til en fin masse som jevner kraften.

Fordel salaten på tallerkener og drypp over litt timianolje. Legg en fiskerullade på hver og hell over urtesaus.

Her finner du flere deilige retter med flyndre

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen