Flyndrefilet med urtesaus
Det er sjelden du finner flyndre anbefalt som Dagens rett. Det finnes selvsagt ingen grunn til at en så flott fisk skal leve bortgjemt på bunnen av en kokebok. Prøv denne oppskriften!
Redaksjonen
24 Juli 2007 - 02:00
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Flyndrefilet med kremet urtesaus
Fremgangsmåte
- Pensle flyndrefileten med timianolje og strø over litt salt. Rulles sammen og fest med en cocktailpinne.
- Ha urter, hvitvin og fiskekraft i en vid fiskekjele.
- Legg flyndrerullene over.
- Kok opp og la trekke ca 6-8 minutter avhengig av størrelsen på flyndrefiletene.
- Legg fisken over på et varmt fat.
- Kok inn kokevannet tilsatt kremfløte til det halve.
- Bruk en stavmikser i kraften og kjør urtene til en fin masse som jevner kraften.
- Fordel salaten på tallerkener og drypp over litt timianolje.
- Legg en fiskerullade på hver og hell over urtesaus.
Her finner du flere deilige retter med flyndre
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 425.00 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 219.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå