Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Fylt utbenet lammekjøtt
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
I stekeovnen ved 175 grader, til kjøtttermometeret viser 70-76 grader.
Strø salt og pepper på kjøttflatene innvendig og fordel fyllet over. Brett låret sammen og surr det til en pen rullade surret med bommullstråd. Brun rullade på sterk varme i smør på stekeplate. La det hvile litt før det strøs med pepper og salt utvendig. Legg så rulladen i liten langpanne eller ildfast form og la det steke videre i stekeovnen. Når kjøttet er ferdigstekt, skal det hvile ca. 15 minutter før det skjæres i skiver. Kok ut formen/ pannen med vann og bruk stekesjyen som saus.
Server lammesteiken med kokte poteter, grønnsaker, fløtesoppsaus og tyttebær til.
Sendt inn av TINE Kjøkken
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
