Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Fylte poteter
Ingredienser
6
stk
2
dl
6
ss
1
stk
2
ss
hakket vårløk/purre
1
stk
stk
revet cheddarost/gratineringsost
Fremgangsmåte
Bak potetene ved 225 °C i ca 1 time. Del potetene i to og hul ut potetmassen. Mos potet- massen og bland inn resten av ingrediensene unntatt osten. Ha massen i en sprøytepose, og sprøyt den i de hule potetene. Dryss ost over og gratiner ved 225 'C til de har fått en pen gyllen farge.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av TINE Kjøkken
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.