Grillet pestomarinert ytrefilet av okse
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland pesto og sitronsaft i en plastpose.
Legg i biffene, press ut luften og fordel marinaden. La biffene marinere i 2-3 timer.
Ta biffene ut av posen og vend dem i finhakkede pinjekjerner.
Grill biffene på god varme ca 2-3 minutter på hver side.
Server med pastasalat smakt til med pesto.
Tips: Du kan godt servere annet tilbehør til biffene.
Godt tilbehør til grillmåltidet finner du her
Her finner du veldig mange herlige grillretter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Lisa Westgaard
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 Poeng
Kinn Saison Extra
Norge
Volum: 0.750 Pris: 107,00 Basisutvalget -
86 Poeng
Collemassari Rigoleto 2014
Italia
Volum: 0.750 Pris: 153,20 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Matto di Bacco Barbera 2019
Italia
Volum: 3.000 Pris: 489,00 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Matsu El Recio 2018
Spania
Volum: 0.750 Pris: 208,70 Bestillingsutvalget -
92 Poeng
Kinn Bresjnev Sovjet Staut
Norge
Volum: 0.750 Pris: 117,00 Bestillingsutvalget
Pesto
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland sammen basilikum, presset hvitløk og kjerner/strøkavring i en foodprosessor, hakker eller morter.
Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring.
Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Dagens rett på MMS og WAP