Gulasjsuppe fra Ungarn
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær kjøttet i terninger. Fres løken litt i smøret, tilsett paprikapulveret og la det surre på svak varme sammen med løken i ca. 5 minutter.
Tilsett kjøtt, tomatpuré, eddik, hakket hvitløk, salt, oregano og karve.
Hell på halvparten av vannet og la det trekke under lokk ca. 45 minutter på svak varme.
Tilsett poteter og resten av vannet. La suppen småkoke til potetene begynner å koke i stykker.
Serveres med brød.
Her finner du mange flere gode supper
Flere deilige kjøttsupper finner du her
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 Poeng
Ch. Grange Cochard Morgon Vieilles Vignes 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 224,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Fontanilles 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 214,90 Bestillingsutvalget -
82 Poeng
Cormòns Schioppettino 2013
Italia
Volum: 0.750 Pris: 160,50 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Pajzos T Furmint Dry 2015
Ungarn
Volum: 0.750 Pris: 139,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Gróf Buttler Egri Bikavér 2015
Ungarn
Volum: 0.750 Pris: 150,40 Bestillingsutvalget
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
