Dagens rett

Irish stew

I anledning at det er St. Patricks Day i dag serverer vi deg Irish Stew - en klassisk og verdensberømt lammerett fra Irland - selvsagt med mørkt skummende tilbehør i glasset!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Irish stew

Antall porsjoner

6

Tilberedningstid

1 time og 20 minutter

Ingredienser

8 stk
2 stk
4 stk
6 dl
1.5 ts

Fremgangsmåte

Rens kålen og skjær 3-5 cm store stykker. Dersom bogskivene er store, deler du dem i to.

Skrell poteter, sellerirot og gulrot og skjær dem i tykke skiver. Skrell og del løken i fire. Ha kjøtt og grønnsaker over i en gryte, hell på vann og kok opp.

Fjern skummet og ha i laurbærbladet og litt salt. La det småkoke i minst én time. Smak til med salt og pepper.

Dryss litt hakket persille over porsjonen før servering i dype skåler.

Server gjerne flatbrød eller brød til.

Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter

Mange herlige oppskrifter med lam

 Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen