Dagens rett

Janssons fristelse

I dag gir vi deg en svensk spesialitet som er umåtelig populær - lett å lage er den også.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Janssons fristelse

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time og 20 minutter

Ingredienser

50 g

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 180 grader.

Riv potetene. Skjær løk i 3 mm tykke skiver. Hakk ansjosfiletene.

Legg poteter, løk og ansjosfileter lagvis i smurt ildfast form med salt og pepper mellom lagene. Det øverste laget skal være poteter.

Hell på fløte, smør og griljermel.

Dekk fatet med aluminiumsfolie og stek retten i ca. 60 minutter.

Fjern folien de siste 15 minuttene.

Her finner du mange deilige oppskrifter med sild

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen