Ta for deg av havets delikatesser og hvorfor ikke prøve med nye spennende krydder til fisken?
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Karrystrødd torsk med avokado og myntekrem
Antall porsjoner
4
Ingredienser
4
stk
1
stk
Karrimel
1
dl
1.5
ss
1
ss
0.5
ts
0.5
ts
Myntekrem
0.5
beger
0.5
ss
1
stk
1
ss
litt
Fremgangsmåte
Bland sammen ingrediensene til karrimelet og sett til side.
Bland alle ingrediensene til myntekremen, og spe med litt vann hvis den blir veldig tykk - den skal ha samme konsistens som yogurt.
Vend torskefiletene i karrimelet og stek de gyldne over middels høy varme i en panne.
Servér torskefiletene med myntekremen, sitron, avokadoskiver og gjerne poteter eller en frisk salat.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: David N. Teummler
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)