Slik lager du krabbesalat

Skalldyr er sommerføde nummer én, og krabbe er ettertraktet nå som sesongen er i full gang.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Krabbesalat med sitrus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

 
2 stk
plommetomater
2 stk
avokado
Dressing

Fremgangsmåte

Skjær ut fruktkjøttet i appelsinen og grapefrukten og skjær det i terninger.

Bland sammen ingrediensene til dressingen.

Anrett krabbekjøttet sammen med salat, avokadoskiver og tomatterninger.

Drypp over dressing og pynt med friske urter. 

Blandet frisk salat for eksempel frissée, batavia og ruccola

Tips: Du kan eventuelt bruke 2-3 krabbeklør pr. porsjon.

 Lyst til å lage en annen krabbesalat?

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen