Dagens rett

Kreolsk kyllingsalat

La all tristesse fare i disse mørke vinterdagene i det du serverer en frisk salat med et søtt anslag av appelsin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kreolsk kyllingsalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

20 stk
pecannøtter 

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i tynne strimler.

Del over chilipepperen, ta ut frøene og finhakk pepperen. Bland chilipepper og urter, og vend kyllingstykkene i blandingen.

Stek strimlene raskt i smør i forholdsvis varm panne. Ta ut strimlene.

Skjær av skallet på appelsinene og skjær ut båter uten hinner. Del sjampinjongene i skiver.

Grovriv salaten og bland alle ingrediensene. Pynt med paranøtter og server med brød. 

Her finner du andre deilige salater

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 
 

Forsiden akkurat nå

Til toppen