Dagens rett

Kveite på grønnsaksseng

Fisk er utrolig godt - og et lett og delikat alternativ til tunge kjøttretter nå på høsten.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kveite på grønnsaksseng

Fremgangsmåte

Legg fisken på folie på stekeplaten og dryss salt og pepper over. Dekk med folie og bak fisken ca 15 minutter ved 200 grader.

Varm oljen i en panne og surr paprika og squash til de er myke. Tilsett vårløk og tomater og stek til alt er mørt.

Ha i tomatpure og surr et par minutter til. Smak til med salt og pepper.

Hell sjyen fra fisken over grønnsakene. Server grønnsakene med fisken over og pynt med friskt grønt. Kokte poteter passer til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen