Dagens rett

Kylling- eller svinefilet med rosmarin- og soppsaus

Både kylling og svin i filetform har svært lite fett, og relativt liten egensmak. Da passer det godt med en saus der smør og fløte, sammen med sopp og urter er med på å heve smaksbildet. Det samme gjelder vinen vi har valgt ut til retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kylling- eller svinefilet med Rosmarin- og soppsaus

Fremgangsmåte

Stek kjøttet etter ønske.

Sausen:
La bacon surre i smør i en kjele til den er svakt gyllen. Dryss i løk og sopp og la surre videre. Dryss over hvetemel og rør inn fløten. Rør inn soyasaus og smak til med salt og pepper.

En frisk salat og gjerne litt brød er godt til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen