Dagens rett

Kylling med eplecouscous

En deilig middelhavsinspirert rett som også er enkel å lage er vår anbefaling i dag.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kylling med eplecouscous

Fremgangsmåte

Skjær kyllingen i strimler og snitt purren. Rens og hakk hvitløken. Brun kyllingen i smør i en stekepanne. Fres hvitløk og purre.
 
Tilsett juice, sweet chilisaus, buljongterning, soya og kylling. La det koke noen minutter.
 
Ta pannen av varmen og rør i halvparten av yoghurten. Smak til med salt.
 
Couscous:
 
Kok opp eplejuice og tilsett couscous. Ha på lokk, ta kjelen av platen og la couscousen svelle ca. 6 minutter.
 
Rist mandeflakene i tørr panne, ca. 1 minutt. Rør smør, mandelflak og hakkede aprikoser i couscousen.
 
Rør den opp slik at den blir luftig. Server kyllingsausen med couscous og resten av yoghurten.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen