Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Del grønnsakene i forholdsvis grove biter og brun dem i en stor stekepanne eller kjele med litt smør.
Legg i kyllinglårene og ha i appelsinjus, vann, soyasaus og krydderurter. Ha over lokk og la det småkoke i 10-15 minutter.
Ta av lokket og sett pannen i stekeovnen på 225 grader i ca. 5 minutter til skinnet på kyllingen blir sprøtt.
Dryss over litt mer krydderurter rett før servering. Servér med kokte poteter eller ris.
Tips: Det smaker godt med litt karripasta i, slik at retten blir mer spicy.
De beste oppskriftene med kylling
Se våre andre oppskrifter med kyllinglår
Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Chignin Mondeuse Vieilles Vignes 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 234,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Kinn Slåtteøl
Norge
Volum: 0.750 Pris: 98,00 Basisutvalget -
88 Poeng
Rolet Côtes du Jura La dent de Charnet Chardonnay 2018
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 250,00 Basisutvalget -
86 Poeng
Kühling-Gillot Qvinterra Riesling Trocken 2019
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Basisutvalget -
88 Poeng
Testalonga Baby Bandito Keep on punching 2019
Sør-Afrika
Volum: 0.750 Pris: 219,80 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
J. Lohr Wildflower Monterey Valdiguié 2017
USA
Volum: 0.750 Pris: 175,90 Basisutvalget -
85 Poeng
Ricardelle de Lautrec Handmade Merlot 2017
Frankrike
Volum: 3.000 Pris: 509,90 Bestillingsutvalget

