Dagens rett

Kyllinglår med urter

Påsken er atter en gang over, men du trenger ikke å stoppe å tenke på saftig og velsmakende kylling av den grunn.

Kylling har tatt nordmenn med storm, og vi spiser mengder kylling hvert år. Men det er som oftest kyllingbrystet vi tyr til. La ikke de andre delene av kyllingen gå i glemmeboken.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllinglår med urter

Antall porsjoner

3

Tilberedningstid

1 time og 15 minutter

Ingredienser

8 stk
småtomater til baking
Potetsalat
600 g
100 g
200 g
0.5 stk
1.5 ts

Fremgangsmåte

Hakk urter og hvitløk og ha det under skinnet på kyllinglårene. Legg dem i en ildfast form, pensle med olje og dryss over salt og pepper.

Legg småtomatene ved siden av.

Stek lårene og tomatene ved 180 grader i ca. 40 minutter.

Potetsalat:
Kok potetene, avkjøl litt og del dem i skiver. Stek bacon sprøtt og del det i biter.

Skjær vårløk i ringer og del de soltørkede tomatene i to. Bland vårløk og tomater med resten av ingrediensene til potetsalaten.

Hell over marinaden fra de soltørkede tomatene. Dryss over nykvernet pepper.

Server kyllinglårene med potetsalat og bakte tomater.

Flere oppskrifter med kyllinglår

Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 
- det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen