
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Lammekoteletter med pizzaiola
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
8
stk
1
ts
0.5
ts
2
ss
2
ss
Pizzaiola
1
stk
2
stk
1
boks
2
ss
0.5
stk
1
glass
Fremgangsmåte
Stek kotelettene i varm jernpanne slik at de blir pent brune. Dryss på litt salt, pepper og basilikum.
Server med sausen pizzaiola, pasta og sitronbåter.
Rens og finhakk løk og hvitløk. Fres dem lett i olivenolje i en panne, ha i tomater og tomatpuré og la sausen koke inn litt.
Del olivenene i to og ha over i sausen rett før servering.
Her mange flere oppskrifter med lammekoteletter
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Per Alfsen
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.

Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.