Lammekoteletter med timiansmør
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Rør smøret mykt. Tilsett knust hvitløk, sitronsaft, timian og pepper og rør godt sammen. Lag en rull av smøret, pakk det i folie og legg i kjøleskapet. Stek kotelettene pent brune i olivenolje og dryss over salt og pepper. Server lammekotelettene med stekt sjampinjong, squash, tomatbåter, stekte poteter, timiansmøret og friske basilikumblader.
NB: Lammekoteletter er også utmerket til grilling!
Har du lyst på en variant til lammekoteletter kan du jo prøve lammeskiver. Det er lammestek eller lammebog skåret i skiver. Hvis det ikke finnes ferdige lammeskiver i kjøttdisken, så be dem om å skjære noen for deg. Lammeskivene har lite ben og kjempegodt kjøtt. Får vi foreslå lammeskivene servert på en seng av poteter og grønnsaker?
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Kim Holthe
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 Poeng
Rosemount Shiraz Cabernet 2016
Australia
Volum: 0.750 Pris: 109,90 Basisutvalget -
87 Poeng
Borgo Reale Negroamaro 2003
Italia
Volum: 0.750 Pris: 89,90 Basisutvalg (Hovedsortiment) -
80 Poeng
Glorioso Crianza 2000
Spania
Volum: 0.750 Pris: 89,90 Basisutvalg (Test) -
80 Poeng
Herencia Remondo La Montesa Crianza 1998
Spania
Volum: 0.750 Pris: 119,60 Bestillingsutvalg
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.