Dagens rett

Lammekoteletter med timiansmør

Lammekjøtt er et av det beste kjøp du kan gjøre når det gjelder kjøttkvalitet og smak. I tillegg passer det som hånd i hanske med en rekke gode viner, der smaksintegrasjonen er nærmest fullendt.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Lammekoteletter med timiansmør

Fremgangsmåte

Rør smøret mykt. Tilsett knust hvitløk, sitronsaft, timian og pepper og rør godt sammen. Lag en rull av smøret, pakk det i folie og legg i kjøleskapet. Stek kotelettene pent brune i olivenolje og dryss over salt og pepper. Server lammekotelettene med stekt sjampinjong, squash, tomatbåter, stekte poteter, timiansmøret og friske basilikumblader.

NB: Lammekoteletter er også utmerket til grilling!

Har du lyst på en variant til lammekoteletter kan du jo prøve lammeskiver. Det er lammestek eller lammebog skåret i skiver. Hvis det ikke finnes ferdige lammeskiver i kjøttdisken, så be dem om å skjære noen for deg. Lammeskivene har lite ben og kjempegodt kjøtt. Får vi foreslå lammeskivene servert på en seng av poteter og grønnsaker?

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen