Dagens rett

Ørret og østers tartar

Sushi er én ting, og svært godt, men når det kommer til østers og deilig rå ørret - da er livet bare herlig. Og siden det er lørdag er vi ikke snauere enn at vi anbefaler deg å åpne en flaske god champagne.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ørret- og østerstartar

Fremgangsmåte

Bruk renskåret ørretfilet uten brunt kjøtt. Skjær ørretfileten i bitte små terninger.
 
Åpne østersene og ta vare på kraften. Kutt østersene opp i like store biter som ørreten.
 
Bland ingrediensene til tartaren og smak den til med østerskraft, salt og pepper.

Rør sammen rømme, kremfløte og revet pepperrot. Tilsett frisk presset sitron til sausen tykner litt og ha i finhakket gressløk.
 
Smak sausen til med sukker og eventuelt litt mer revet pepperrot.
 
Server med tynne skiver ristet baguette.
 

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen