04 Mai 2007 - 14:50
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
04. Mai 2007
-
04 Mai 2007 - 14:01
Årets største party (venteliste)
Vinsmaking, god mat, showteater, DJ og mye mer - bli med på en utrolig opplevelse.04. Mai 2007 -
04 Mai 2007 - 11:32
Rødvin mai 2007
Rødvinsnyhetene i fullsortiment er mindre spennende. Kun en håndfull vil overleve sommeren i den forstand at de vil oppnå en fast plass i polhyllene - det er i alle fall vår spådom.04. Mai 2007 -
04 Mai 2007 - 11:31
Musserende og rosévin
Rosévinbølgen ruller videre, og med våren kommer dessuten flere roséer i ny og frisk årgang. Kanskje ikke nok til at vi tar bølgen, men roséer oppnår sjelden de store ovasjonene i form av høye skår, så tilskuddet er akseptabelt.04. Mai 2007 -
04 Mai 2007 - 11:26
Hvitvin og dessertvin
At de hvite mainyhetene fortjener oppmerksomhet, er ikke uventet. Det er nemlig hvitviner med klar adresse som er tema for mainyhetene. Da blir det selvsagt mye god chardonnay fra Burgund samt riesling fra Alsace og Tyskland. Men også andre mindre kjente04. Mai 2007 -
03 Mai 2007 - 02:01
Kraftpakke til grillmaten
En vin som skal følge vårens første grillaktiviteter må ha en del varme. Ukens vin har masser av alt. Dessuten en veldig hyggelig prislapp.03. Mai 2007 -
30 April 2007 - 16:41
Test av urøykt whisky
30. april 2007 -
30 April 2007 - 14:44
Andre land
Det eneste whiskylyspunktet utenfor de britiske øyer er bretonske Armorik. Om noen år vil kanskje norske kandidater stille i denne kategorien - det gleder vi oss til.30. april 2007 -
30 April 2007 - 14:43
Irland
Irsk whiskeys mykhet settes pris på av mange, men denne testen antyder at det innimellom kan bli vel mykt.30. april 2007 -
30 April 2007 - 14:42
Skotsk blended
Det er ingen grunn til å rynke på nesen over blended whisky når kvaliteten er så overbevisende som for de fem utgavene som testen omfatter.30. april 2007 -
30 April 2007 - 14:42
Skotsk single malt
Ikke uventet er kvaliteten på urøykt single malt like høy som for den med høyt fenolinnhold. Stilen er bare annerledes. Dessuten stiller flere destillerier med whisky som har modnet i ulike typer fat. Selv om ikke alle whiskypurister liker denne utvikling30. april 2007 -
27 April 2007 - 13:00
Ikke for pyser
Dette er definitivt en drink med masse smak av frukt og herlig whisky. Prøv bare Chill Classics Mist selv!27. april 2007 -
26 April 2007 - 16:53
Sørafrikanske røverkjøp
Plukk med deg en av hver fra taxfree'en og spar 156 kroner.26. april 2007 -
26 April 2007 - 02:01
Frossen vin til dessert
Unn deg noen dråper superkonsentrert vin - nemlig eiswein. Dyrt men deilig.26. april 2007 -
25 April 2007 - 02:01
Ny hvit billigfavoritt
Denne superfriske rieslingen fra Tyskland bør få en fast plass blant dine hvite favoritter.25. april 2007 -
24 April 2007 - 18:20
Test av brandy
24. april 2007 -
24 April 2007 - 16:57
Frankrike, Hellas og Tyskland
24. april 2007 -
24 April 2007 - 16:55
Spania og Portugal
24. april 2007 -
24 April 2007 - 12:40
Bli tekjenner
For å bli en god tekjenner er det viktigste å kunne bedømme bladenes kvalitet for seg selv og i forhold til typen te. Her er noen tips om te generelt og om noen av de mest eksklusive tetypene.24. april 2007 -
23 April 2007 - 16:14
Hva drikker de franske president-kandidatene?
Den 6. mai blir det klart hvilken president Frankrike skal ha de neste årene. Hvorvidt vinnerens drikkepreferanser vil få noe å si for fransk vinindustri fremover, er usikkert.23. april 2007 -
20 April 2007 - 13:00
Ukens drink er Long Island Iced Tea
Vi er ikke snauere enn at vi serverer deg verdens beste drink i dag!20. april 2007 -
19 April 2007 - 12:00
22. april i Oslo - Smak hele 350 viner
Ja, du leste riktig - så mange viner får du servert. I tillegg kan du, mens du smaker, snakke med produsenten bak vinen.19. april 2007 -
19 April 2007 - 02:01
Alder ingen hindring
Unge vinstokker behøver ikke nødvendigvis være annenrangs. Det er denne godbiten et godt bevis på.19. april 2007 -
18 April 2007 - 10:22
3. mai i Oslo - Kokkekurs - Vårens herligste spesialiteter
Bli med på et unikt kokkekurs der vi lager de mest utsøkte retter sammen med Norges aller beste kokker på Gastronomisk Institutt !18. april 2007 -
18 April 2007 - 02:01
Barbera på billigsalg
En saftig og deilig barbera til drøye hundrelappen, er det reneste billigsalget. Den kan bli din nye favoritt.18. april 2007