Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 08 November 2006 - 01:01

    Sjeldne rieslingrøverkjøp

    Det ukens to rieslinger - en purung og en 12 år gammel - har til felles er at de byr på fantastisk valuta for pengene.
    08. november 2006
  • 07 November 2006 - 19:46

    4. desember i Oslo - De klassiske røde druesortene med Toralf Bølgen

    I den hektiske juletiden vi snart går inn i er det viktig å hygge seg litt. Bli derfor med på en fabelaktig smaking av rødviner - med en nestor innen vinkunnskap i Norge.
    07. november 2006
  • 07 November 2006 - 15:10

    30. november i Oslo - Kokkekurs med en av Norges beste kokker

    Det tegner for en utrolig kveld i det vi lager de herligste spesialiteter, både søte og salte, med en av Norges aller beste kokker - Espen Vesterdal Larsen.
    07. november 2006
  • 07 November 2006 - 12:30

    Mannen med bibelen

    Whiskyguru Jim Murray prøvesmaker hvert år mer enn 3000 forskjellige whiskyer for så å utgi smaksnotatene i bokform, The Whisky Bible. Møt mannen med bibelen, og du får garantert se lyset.
    07. november 2006
  • 03 November 2006 - 13:45

    Del 3: Nyhetene på polet november 2006 - øvrig rødvin

    Masse nye rødviner med klasse, spesielt de fra Piemonte, samt en håndfull rieslinger, er det polet serverer i november. Her følger de 22 øvrige rødvinene.
    03. november 2006
  • 03 November 2006 - 13:41

    Del 2: Nyhetene på polet november 2006 - musserende og hvitvin

    Masse nye rødviner med - men også noen uten - klasse, og en håndfull rieslinger, er det polet serverer i november. Her følger de 19 musserende og hvite nyhetene.
    03. november 2006
  • 03 November 2006 - 13:30

    Del 1: Nyhetene på polet november 2006 - fokusområde Piemonte

    Masse nye rødviner med klasse, spesielt de fra Piemonte, samt en håndfull rieslinger, er det polet serverer i november. Her følger de 33 fokusvinene fra italienske Piemonte.
    03. november 2006
  • 03 November 2006 - 12:05

    Nyhetene på polet november 2006

    03. november 2006
  • 03 November 2006 - 11:55

    Ikke rart denne drinken har fått navnet Smoky Martini

    Martinis har lenge vært på moten, men denne varianten kombinerer en krystallklar vodka med whiskyens røykfylte eleganse.
    03. november 2006
  • 02 November 2006 - 14:03

    15. november i Bergen - Winemakers dinner med en av Norges fremste vineksperter

    Møt Bergens store sønn, Frithjof Nicolaysen, til en fantastisk opplevelse av mat og vin i harmoni i et av byens mest særegne lokaler.
    02. november 2006
  • 02 November 2006 - 14:02

    20. november i Bergen - Smak kritikerrost norsk supervin

    Odfjell Vineyards skamroses av vinkritikere - bli med og smak åtte av deres utsøkte viner sammen med Dan Odfjell Jr.
    02. november 2006
  • 02 November 2006 - 01:01

    Spanskekongen

    Tempranillo er utvilsomt Spanias ukronte konge hva druer angår. Her er 10 godbiter fra Rioja, Ribera del Duero og Toro.
    02. november 2006
  • 01 November 2006 - 18:33

    Årets happening for whiskyelskere

    Tiden mange av oss har ventet på er her endelig igjen - kommende helg er det duket for den tredje Oslo whiskyfestival.
    01. november 2006
  • 01 November 2006 - 01:01

    Superrioja

    Ukens vin er nok dyrere enn det du vanligvis spanderer på en rioja, men så er den så uendelig mye bedre og en strålende kandidat for kjelleren.
    01. november 2006
  • 30 Oktober 2006 - 13:31

    Billig og god

    En chilener som selv med vår alkoholskatter er et meget godt kjøp, er det du skal plukke med deg fra tax free akkurat nå.
    30. oktober 2006
  • 27 Oktober 2006 - 11:55

    Bloody Mary til Halloween

    Halloween er over oss og en blodrød drink hører hjemme. Ha en spennende og nifs feiring.
    27. oktober 2006
  • 26 Oktober 2006 - 01:00

    Kjølig frukt fra down under

    Det er ikke ofte nye vinregioner får en slik flying start som Pemberton. Årsaken er høy kvalitet og etter australske forhold små volum.
    26. oktober 2006
  • 25 Oktober 2006 - 01:01

    Høstgodt fra down under

    En gammel kjenning fra Australias kjøligere soner er vår utkårete rødvin til høstlige kjøttretter.
    25. oktober 2006
  • 20 Oktober 2006 - 11:57

    Slik kan du mikse deg en Calvert Coffee

    Denne uken satser vi på en oversjøisk whiskey i en varm og delikat drink.
    20. oktober 2006
  • 19 Oktober 2006 - 18:23

    6. november i Oslo - Smak fantastisk Riojavin fra 1964, 1970, 1982...

    Nå har du en enestående mulighet til å være med og smake hele 12 viner, deriblant en rekke legendariske årganger fra et av Riojas mest kjente vinhus - Bodegas Faustino.
    19. oktober 2006
  • 19 Oktober 2006 - 09:56

    De store klassikerne

    Ch. de Beaucastel og Ch. la Nerthe er bunnsolid plantet i Châteauneuf-du-papes jord.
    19. oktober 2006
  • 19 Oktober 2006 - 01:01

    Sjeldenhet som bør prøves

    Denne madeiraen har tilnærmet perfekt balanse og er et funn for den som ikke er så glad i søte viner.
    19. oktober 2006
  • 18 Oktober 2006 - 01:01

    Portugisisk eleganse

    Jakten på en rimelig portugiser endte der hvor den burde startet, hos en vin som beviser gang på gang at også et varmt klima kan produsere eleganse.
    18. oktober 2006
  • 16 Oktober 2006 - 23:40

    30. oktober i Oslo - Adelig Barbaresco-smaking i Oslo

    Bli med på en uforglemmelig opplevelse når Greve Alberto di Grésy presenterer sine prisbelønte viner fra Piemonte.
    16. oktober 2006
  • 13 Oktober 2006 - 11:45

    Slik mikser du drinken Purple Heather

    Whisky er nær sagt alltid et sikkert kort i drinker. Søtlig, fin rundhet og stor smaksrikdom er stikkord for denne ukens drinkvalg.
    13. oktober 2006