07 Januar 2011 - 11:56
Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
07. januar 2011
-
06 Januar 2011 - 01:00
Utfordrer Champagne
Jeg vil heller ha denne californiske musserende vinen enn en billig champagne.06. januar 2011 -
05 Januar 2011 - 16:12
Hvarnes klar til innsats i kokke-VM
- Åtte timers trening fem dager i uka skal gi resultater.05. januar 2011 -
05. januar 2011
-
04. januar 2011
-
04. januar 2011
-
04 Januar 2011 - 14:00
Norsk oktoberfest floppet
- Provoserende skjenkepolitikk skyld i underskudd i Kristiansand.04. januar 2011 -
04. januar 2011
-
04. januar 2011
-
04 Januar 2011 - 09:19
Vinn tur til Champagne
Vær med og test dine kunnskaper om drikke. Premien i Young Sommelier 2011-konkurranse er en fantastisk tur til Taittinger og Champagne. Den kan bli din.04. januar 2011 -
04 Januar 2011 - 09:00
Lettere men like mye smak
Her er løsningen på januarknipa. Lett og smaksrike retter til frokost, lunsj og middag.04. januar 2011 -
03 Januar 2011 - 15:23
Vingigant selger unna i Australia
Både Hardy's og Banrock Station får nye eiere.03. januar 2011 -
30 Desember 2010 - 01:01
Nyttårskalkunen
Nå kan du lære å lage en saftig kalkun av mesterkokken Ole Martin Alfsen - se alle tipsene til stuffing, steking og saus i flotte videoer her!30. desember 2010 -
29 Desember 2010 - 14:00
Pangdrink til nyttårsfesten
Fint skal det være når det nye året skal feires, og det er klart at det er en klassisk champagnecocktail vi serverer. Godt Nytt År!29. desember 2010 -
29 Desember 2010 - 01:00
Forfriskende godt nyttår
Her er to veldig gode alternativer til årets siste skål.29. desember 2010 -
27 Desember 2010 - 12:51
8. februar 2011 i Oslo - Stor cognacsmaking med Bergier og Bølgen
Bli med på en enestående smaking av hele 11 cognacer, hvorav den eldste er en prisbelønt cognac som er hele 70 år gammel.27. desember 2010 -
25 Desember 2010 - 01:00
Julekveite med nytt tilbehør
I dag er det selveste gudefisken som står på menyen, og hvorfor ikke prøve en litt ny vri på den?25. desember 2010 -
24 Desember 2010 - 16:00
29. mars i Oslo - Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi
Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.24. desember 2010 -
24 Desember 2010 - 15:28
22. februar i Oslo - Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi
Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.24. desember 2010 -
24 Desember 2010 - 01:00
Apéritifs julekalender 2010
Apéritifs julekalender er ekstra smaksrik. 24 adventsgleder fra alle verdens vinhjørner.24. desember 2010 -
23 Desember 2010 - 15:03
Har du lyst å bli en del av Apéritif-teamet?
Apéritif utvider staben og er nå på jakt etter deg som har lyst til å jobbe med vår kursvirksomhet.23. desember 2010 -
23 Desember 2010 - 11:45
Dette er nyttårsboblene
23. desember 2010 -
23 Desember 2010 - 11:44
De beste musserende (minus champagne) i 2010
Felles for de 21 musserende vinene som er testet av Apéritif i år, er at de er konkurransedyktige både pris- og kvalitetsmessig overfor "the real thing".23. desember 2010 -
23 Desember 2010 - 11:43
De beste champagnene på polet i 2010
31 champagner av svært høy kvalitet er hva du kan finne i polets butikker eller som bare er et tastetrykk unna.23. desember 2010 -
23 Desember 2010 - 11:42
De beste champagnene i polets to spesialbutikker i 2010
Er du så heldig at du er i nærheten av enten Vika- eller Valkendorf-polet den nærmeste uken, kan du få tak i noen virkelig lekkerbiskener til årets siste kveld.23. desember 2010