Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Panert medisterpølse med solbærdip
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
1
dl
0.5
ts
1
ts
1
stk
1
ss
1
ss
Fremgangsmåte
Varm opp sirupen og kok inn litt til tykkere konsistens men ikke så mye at den stivner ved avkjøling. Rør inn limesaft og mynteblader.
Skjær pølsa opp i porsjonsbiter eller form små boller av medisterdeigen. Bland griljermel og krydder.
Vend pølsebitene i egg og deretter i melblandingen. Hvis du bruker medisterdeig rulles de i litt hvetemel aller først. Rist av overflødig mel.
Varm smøret og stek gylne. Sett pølsebitene på høykant på en tallerken. Ha solbærdip'en i en eller flere boller.
Sendt inn av Apéritif
Foto: Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)