Pasta med kjøttboller og frisk tomatsaus
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland griljermel og melk til bollene. La det svelle.
Rør karbonadedeigen seig med salt. Bland karbonaden, løk og alle krydderne i melkeblandingen.
Form til kjøttboller og stek dem gyldne i panne.
Kok pasta som angitt på pakken.
Fres løk og hvitløk til sausen i olje. Tilsett friske tomater i båter og boksetomatene. La det putre sammen noen minutter.
Tilsett tomatpuré og krydderet. La det putre videre i 3-5 minutter.
Smakes til med salt og pepper.
La pastaen renne av i et dørslag og hell den i en form.
Hell over sausen og fordel kjøttbollene på toppen. Gi det hele et godt dryss av karse.
Tips: Server med en frisk grønn salat og gjerne grissini.
De beste oppskriftene med pasta
Her finner du mange oppskrifter med kjøttboller
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt
Foto: Bengt Wilson
Drikke som passer til denne oppskriften
-
82 Poeng
Trerose Rosso di Montepulciano 2018
Italia
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Brunelli Valpolicella Campo Praesel 2018
Italia
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Basisutvalget -
85 Poeng
Terravignata Verdicchio di Matelica 2019
Italia
Volum: 0.750 Pris: 159,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Aja Beaivi Blonde
Norge
Volum: 0.330 Pris: 49,90 Bestillingsutvalget

