Pizza fire årstider

Pizza er vel den desidert mest kjente matretten fra Italia. Selvsagt smaker den aller best når den er laget på ekte italiensk vis, med tynn bunn og selvsagt med en fruktig rødvin til.

Frem mot denne ukens virkelige høydepunkt; kampen mot Italia på Ullevål, serverer vi deg klassiske italienske retter. I dag serverer vi:

Pizza fire årstider III

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Pizzadeig
0.5 stk
0.5 ts
2 ss
Saus
Fyll
4 stk
hermetiske artisjokk-
hjerter, skåret i fire

Fremgangsmåte

Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, salt og mel. La deigen heve til dobbel størrelse.

Kjevle deigen ut på stekebrettet og smør pizzasausen over.

Fordel fyllet på pizzabunnen og strø osten over, legg spekeskinkeskivene på til slutt. Stek på 225° C i ca. 25 minutter.

Her finner du over 300 pizzaoppskrifter 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Kai Nordrum

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen